ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΨΥΛΛΟΥ
Τραγικές συνθήκες επικρατούν στα στάδια Στέλιος Κυριακίδης και Μακάρειο, καταγγέλλουν αθλητές και εμπλεκόμενοι φορείς στην Επιτροπή Παιδείας της Βουλής.
«Οι αθλητές κάνουν μπάνιο με κρύο νερό στο Μακάρειο, επειδή αποφάσισαν να κάνουν τη συντήρηση του λέβητα το Δεκέμβριο», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης. Σημείωσε πως είναι θλιβερή η κατάσταση στα γήπεδα και ότι υστερούμε σε σχέση με άλλες χώρες.
Ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης απάντησε ότι τρύπησε ο λέβητας, έτρεχε νερό παντού και γι’ αυτό δεν είχαν ζεστό νερό. Δεν αποφασίστηκε στη μέση του πρωταθλήματος να κάνουν συντήρηση, πρόσθεσε.
Είπε ακόμη οτι χρειάζονται €12 εκατ. για συντήρηση του Μακάρειου και €7 εκατ. για συντήρηση του Στέλιος Κυριακίδης.
Η Επιτροπή Παιδείας ενεγραψε προς εξέταση την αδυναμία του ΚΟΑ να συντηρήσει τα δύο στάδια καθώς και τους λόγους που δεν παραχωρούνται σε ιδιώτες.















