aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑργυρίδης: «Στη φιλοσοφία της Ομόνοιας η ανάδειξη νεαρών - Δεν θα τελειώσουν σε 3-4 μήνες...

Αργυρίδης: «Στη φιλοσοφία της Ομόνοιας η ανάδειξη νεαρών – Δεν θα τελειώσουν σε 3-4 μήνες τα έργα στο “Ηλίας Πούλλος”»

Η νίκη για την Ομόνοια επί του Εθνικού Αχνας μπορεί να μην σημαίνει πολλά πράγματα, αλλά η χρησιμοποίηση των νεαρών ποδοσφαιριστών και ειδικά του Κυριακίδη που έκανε πολύ καλό παιχνίδι στην εστία, αποτελούν κέρδος για την Ομόνοια από την χθεσινή αναμέτρηση στο ΓΣΠ.

Ο πρόεδρος του σωματείου της Ομόνοιας Μάριος Αργυρίδης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM στάθηκε στην ανάδειξη νεαρών παικτών, στην κατάκτηση του κυπέλλου από την πετοσφαιρική ομάδα και τα έργα στο Ηλίας «Πούλλος».

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για το τρεμπλ της πετοσφαιρικής ανδρικής ομάδας: «Κατακτήσαμε το τρεμπλ μετά από μεγάλη προσπάθεια και αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα και στον κόσμο που στήριξε την προσπάθεια στο Final-4. Ήταν αγώνες με μεγάλες ανατροπές και καταλήξαμε με την κατάκτηση του κυπέλλου και πανηγυρίστηκε έντονα από όλους. Ήταν σπουδαία νύχτα για την ομάδα μας. Τα τελευταία χρόνια μονοπωλούμε στους τίτλους. Γίνεται σπουδαία δουλειά από όλους στην ομάδα. Τους ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ και θέλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Οι αδελφοί Πετρακίδη θα σταματήσουν να αγωνίζονται. Πρέπει να τους κρατήσουμε κοντά στην ομάδα διότι ο καθένας μπορεί να βοηθήσει σε διαφορετικό πόστο. Μέσω και της Ακαδημίας μας προσπαθούμε να αναδειχθούν πετοσφαιριστές και να βελτιωθούμε με τους ξένους να κρατηθούμε σε υψηλό επίπεδο για να είμαστε ανταγωνιστικοί και δυνατή και στη νέα σεζόν».

Για την αυριανή κλήρωση του κυπέλλου στο ποδόσφαιρο: «Έχουμε αύριο την κλήρωση και απ’ ότι θυμάμαι την ερχόμενη Τρίτη του Πάσχα, είναι τα πρώτα παιχνίδια. Η ομάδα νομίζω με την ΑΕΛ έπαιξε εξαιρετικά, έλειπε μόνο το γκολ και πλέον βλέπουμε μπροστά για τον επόμενο αγώνα και στοχεύουμε στην κατάκτηση του κυπέλλου».

Για τη νίκη επί της Άχνας, τον Κυριακίδη και τη χρησιμοποίηση νεαρών από τον Λένον: «Ήταν ξεκάθαρο και στο χθεσινό παιχνίδι. Πήραμε τη νίκη και η προσπάθεια της ομάδας ήταν αρκετά καλή με την παρουσία νεαρών παικτών. Είχαμε ποιότητα. Ο προπονητής προσπαθεί να κρατήσει σε ένα επίπεδο τους παίκτες και οι νεαροί να πάρουν εμπειρίες. Είναι στη φιλοσοφία μας η ανάδειξη νεαρών παικτών. Δεν είναι κάτι καινούργιο που πρέπει να ξαφνιάζει. Δίνουμε συνέχεια και οφείλουμε να το κάνουμε. Ο Κυριακίδης  έλειπε αρκετό καιρό με τραυματισμό και τώρα που του ζητήθηκε ήταν έτοιμος, μπήκε και έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και μας βρίσκει σίγουρα ικανοποιημένους».

Για το «Ηλίας Πούλλος» και την εξασφάλιση της πολεοδομικής άδειας: «Υπάρχει ακόμη χρόνος, πλέον περιμένουμε από το Δημαρχείο Γερίου την άδεια οικοδομής. Ό,τι μας ζητήθηκε έως τώρα το έχουμε κάνει από την πλευρά μας. Στην Κύπρο αυτές οι διαδικασίες παίρνουν περισσότερο χρόνος. Γενικά η Πολιτεία πρέπει να βελτιώσει αυτές τις διαδικασίες και να μην υπάρχει τόσο μεγάλη καθυστέρηση. Η προσπάθειά μας είναι συνεχής και θέλουμε να προχωρήσουμε με αυτό το έργο. Συναντηθήκαμε με τον ΚΟΑ και υπάρχει επικοινωνία για τα έγγραφα που χρειάζονται και τις προσφορές. Είναι κάτι που χρειάζεται χρόνο και θα τα δούμε όλα με τους ειδικούς. Με κάθε ευκαιρία γίνεται επικοινωνία στο που βρισκόμαστε. Οι διαδικασίες με τον ΚΟΑ είναι ξεκάθαρες. Πρέπει να εγκριθούν χορηγίες, να συμπληρωθούν έγραφα, προσφορές και άλλα. Είναι κάτι που θα είναι συνεχές έως την ολοκλήρωση του έργου».

Για το πότε αναμένεται η έναρξη των εργασιών: «Από αυτά που γνωρίζω προσωπικά, δεν είμαστε σε φάση που όλα είναι έτοιμα για να προχωρήσουμε σε προσφορές και να αρχίσει το έργο. Για να γινόταν να αρχίσουν το Καλοκαίρι οι διαδικασίες, θα έπρεπε από καιρό πριν να είναι όλα έτοιμα με τις γραφειοκρατικές διαδικασίες με την εξασφάλιση της πολεοδομικής άδειας και τα υπόλοιπα».

Αν θα μπορούν να συνεχίσουν οι παίκτες να προπονούνται εκεί ή αν θα μετακινηθούν: «Αυτά θα συγκεκριμενοποιηθούν όταν γίνει και το σχέδιο ασφάλειας και πως θα λειτουργήσουν τα έργα εκεί και αν μπορεί να υπάρχει παρουσία κόσμου. Όταν γίνει σχεδιασμός πως θα προχωρήσουν τα έργα θα ξέρουμε. Σε καμία περίπτωση δεν θα κάνουμε κάτι που να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια των παικτών. Όλα θα γίνουν με πρώτιστο στόχο την ασφάλεια όλων».

Αν γνωρίζει πόσος χρόνος θα χρειαστεί για να ολοκληρωθεί το έργο: «Δεν έχω ενημέρωση αλλά είναι μεγάλο έργο και να μην περιμένει κάποιος ότι θα αρχίσει και σε 3-4 μήνες θα τελειώσει. Πολλά είναι αυτά που θα αλλάξουν και θα χρειαστεί χρόνος. Όταν είναι πλήρως αδειοδοτημένο το έργο θα ανακοινώσουμε όλες τις λεπτομέρειες και ο κόσμος θα δει ακριβώς πως θα είναι το έργο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ