aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Τον «έδεσε» πρώτο και δικαιώνεται!

Απόλλων: Τον «έδεσε» πρώτο και δικαιώνεται!

O Aλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς είναι τερματοφύλακας που εμπνέει σιγουριά στην εστία του Απόλλωνα και τη μεταδίδει στους συμπαίκτες του. Ο Σέρβος είναι ο βασικός τερματοφύλακας από τη μέρα που επέστρεψε από τον τραυματισμό του και με την σταθερότητά δίνει σε ολόκληρη την ομάδα αυτοπεποίθηση.

Η διοίκηση Νίκου Κίρζη φώναξε πέρσι πρώτο απ’ όλους τους παίκτες του ρόστερ τον Γιοβάνοβιτς για υπογραφή σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας, απόφαση που αποδεικνύεται σοφή. Η ομάδα της Λεμεσού εκθειάζεται για την επιθετικότητα και το δημιουργικό της παιχνίδι στην εκτός έδρας νίκη με 2-0 επί του Ολυμπιακού όμως τα δεδομένα στην αναμέτρηση θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά εάν δεν είχε βάλει το χέρι του ή για να ακριβολογούμε με το πόδι του στο τετ α τετ με τον Γουίλσον στο 41’ της αναμέτρησης. Ο Σέρβος διατήρησε το μηδέν παθητικό και στέρησε από τον Ολυμπιακό να πάρει προβάδισμα στο σκορ κάτι που αν συνέβαινε κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την εξέλιξη του αγώνα.

Η αναμέτρηση με τους μαυροπράσινους ήταν η δεύτερη στη σειρά με απαραβίαστη εστία από τους γαλάζιους της Λεμεσού. Καθοριστική ήταν η συμβολή του Γιοβάνοβιτς και στη νίκη επί της Πάφου με 2-0, αφού στο πρώτο ημίχρονο κατέγραψε εξαιρετικές αποκρούσεις και βοήθησε τα μέγιστα στην επιτυχία της ομάδας του.

Ο Απόλλων «έδεσε» τον Γιοβάνοβιτς στο Κολόσσι ώς το Μάη του 2024 και οι φίλοι των γαλάζιων μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι πως ο Σέρβος θα συνεχίσει την παράδοση των Σβαλόφσκι και Βάλε, οι οποίοι αποτελούσαν εγγύηση για μια επταετία έκαστος στην εστία της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ