aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Τα αισιόδοξα μηνύματα από Ίλιεφ

Απόλλων: Τα αισιόδοξα μηνύματα από Ίλιεφ

Οι τραυματισμοί ήταν πολλοί στον Απόλλωνα από το ξεκίνημα της χρονιάς. Προβλήματα που δεν επέτρεψαν στον προκάτοχο του Μακρίδη, Καταλά, να εφαρμόσει τα πλάνα του ή ακόμα και να παρατάξει την ενδεκάδα που θα ήθελε σε κάποια παιχνίδια.

Ένας παίκτης που έλειψε αρκετά από το παιχνίδι του Απόλλωνα ήταν ο Ίλιαν Ίλιεφ, ο οποίος αποκτήθηκε για επένδυση και στην τρέχουσα χρονιά δεν κατάφερε λόγω τραυματισμού να βοηθήσει τον Απόλλωνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ποδοσφαιριστής των πρωταθλητών Κύπρου έπαιξε βασικός στον αγώνα της Βουλγαρίας με την Εθνική Κύπρου στο ΑΕΚ Αρένα, ενώ στο επόμενο φιλικό με το Λουξεμβούργο αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι κυανόλευκοι περιμένουν πως θα τον βοηθήσουν τα αγωνιστικά λεπτά που πήρε στις δυο αναμετρήσεις της Εθνικής του, ώστε να ανεβεί κατ’ αρχάς η ψυχολογία του και κατά δεύτερον να πιστέψει ξανά στις δυνατότητες του και να πείσει τον προπονητή του πως μπορεί να τον υπολογίζει για τη δύσκολη συνέχεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ