aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Ο στόχος, η εξουδετέρωση και οι εκπλήξεις του Μακρίδη

Απόλλων: Ο στόχος, η εξουδετέρωση και οι εκπλήξεις του Μακρίδη

Για να καταφέρει να περάσει νικηφόρα ο Απόλλων από τη Λάρνακα, που είναι και ο μεγάλος στόχος των κυανόλευκων κόντρα στην ΑΕΚ, θα πρέπει αμυντικά η ομάδα του Κωνσταντίνου Μακρίδη να λειτουργήσει άψογα.

Η επιστροφή του Βαλεντίν Ρομπερζ στη διάθεση του προπονητή των περσινών πρωταθλητών δίνει στην αμυντική γραμμή του Απόλλωνα την εμπειρία αλλά και τη σιγουριά που θα χρειαστεί  για να περάσει από μια δύσκολη έδρα. Ο πρώτος στόχος μεσοαμυντικά για τον νέο τεχνικό της ομάδας είναι να καταφέρει να περιορίσει τα δυνατά στοιχεία της ΑΕΚ. Ειδικά τα άκρα της ομάδας της Λάρνακας πρέπει να προσεχθούν, κάτι που σημαίνει πως οι Χαμάς στα αριστερά, αλλά και οι Μαυρίας, Καπράλ και Φιλιώτης στα δεξιά, όποιος και αν επιλεγεί θα έχουν πολύ δουλειά.

Ο Κωνσταντίνος Μακρίδης από την στιγμή που έχει τους επιθετικούς στη διάθεση του θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι και το Σάββατο να δούμε ποιες θα είναι οι επιλογές, αφού ο μόνο δεδομένος είναι ο Πίττας για την αναμέτρηση. Νταμπό, Ντιγκινί και Χέντι, απαλλαγμένοι από τα προβλήματα που τους ταλαιπώρησαν, αλλά και Βα, Γιοστεν, έχουν όλοι σχεδόν τις ίδιες πιθανότητες να ξεκινήσουν και ο τεχνικός της λεμεσιανής ομαδας δεν αποκλείεται να έχει στο μυαλό του και κάποιες εκπλήξεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ