aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Ο Καταλά (πλέον) έχει επιλογές για να λύσει το πρόβλημα

Απόλλων: Ο Καταλά (πλέον) έχει επιλογές για να λύσει το πρόβλημα

Σαφώς καλύτερα είναι τα δεδομένα για τον προπονητή του Απόλλωνα, Νταβίδ Καταλά αφού βλέπει πως η ομάδα του αρχίζει να γεμίζει και ιδιαίτερα στο επιθετικό κομμάτι, εκεί όπου στα προηγούμενα παιχνίδια είχε μεγάλο πρόβλημα λόγω των μαζεμένων απουσιών. Μάλιστα, επηρέασε και τις επιδόσεις των πρωταθλητών στο σκοράρισμα.

Στην περσινή σεζόν, μετά την ολοκλήρωση των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών ο Απόλλων είχε σκοράρει οκτώ τέρματα, ενώ στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο οι γαλάζιοι έχουν σημειώσει στον ίδιο αριθμό αγωνιστικών τρία γκολ λιγότερα.

Από την αρχή της φετινής σεζόν το ιατρικό δελτίο του Απόλλωνα είναι γεμάτο, με μαζεμένες απουσίες ποδοσφαιριστών της γραμμής κρούσης, γεγονός που δεν επέτρεψε στους πρωταθλητές να αναδείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες. Η επιστροφή στις προπονήσεις των Χέντι, Ζράντι, Ίλιεφ και Βα αλλάζουν το πρόσωπο της λεμεσιανής ομάδας, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με την Πάφος FC, για την 5η αγωνιστική.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ