aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Έχασε την αυτόματη ανανέωση, κέρδισε την εμπιστοσύνη

Απόλλων: Έχασε την αυτόματη ανανέωση, κέρδισε την εμπιστοσύνη

Διπλά άτυχος ο Φάνος Κατελάρης του Απόλλωνα αφού από εκεί που ήταν βασικός και αναντικατάστατος στις επιλογές του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ πάει από τραυματισμό σε τραυματισμό και έτσι χάνει τον έναν αγώνα μετά τον άλλο.

Ο Κύπριος πολυθεσίτης ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας χωρίς προβλήματα τραυμαρισμών κέρδισε νωρίς την εμπιστοσύνη του Γερμανού τεχνικού και έτσι όλα έδειχναν πως ήταν θέμα χρόνου η ανανέωση του συμβολαίου του βάσει των συμμετοχών που θα είχε με την φανέλα του Απόλλωνα στο πρωτάθλημα, όπως προβλέπεται σε αυτό.

Οι τραυματισμοί, όμως, τον έφεραν πίσω και το συμβόλαιο δεν ανανεώθηκε αυτόματα.

Αυτό, βεβαίως, δεν σημαίνει πως η διοίκηση του Απόλλωνα και η τεχνική ηγεσία αδιαφορεί για τον ποδοσφαιριστή. Τόσο ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ όσο και ο Νίκος Κίρζης με τον Πέτρο Κονναφή περιβάλλουν με απολυτή εμπιστοσύνη τον Κατελάρη και έχουν στείλει το μήνυμα τόσο σε αυτόν όσο και στον μάνατζερ του πως θα μείνει στο Κολόσσι.

Από την άλλη ο Κατελάρης δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από το κλίμα που υπάρχει στον Απόλλωνα και θα δουλέψει σκληρά ώστε να επιστρέψει όσο το δυνατό γρηγορότερα στη δράση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ