aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛAΠΟΕΛ: Το πρώτο του Σωφρόνη και τα καλά νέα

AΠΟΕΛ: Το πρώτο του Σωφρόνη και τα καλά νέα

Ο Σωφρόνης Αυγουστή θα βρεθεί στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ για πρώτη φορά σε ντέρμπι «αιωνίων». Ο Κύπριος τεχνικός περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία να ζήσει τον παλμό του μεγαλύτερου ντέρμπι του κυπριακού πρωταθλήματος ανάμεσα στις πιο επιτυχημένες ομάδες του νησιού, όπως μαρτυρούν και οι τροαπαιοθήκες του. Επίσης, ξέρει καλά πως μια επιτυχία σε ένα ντέρμπι «αιωνίων» θα δωσει ακόμα μεγαλύτερη δυναμική στην παρουσία του στον πάγκο των γαλαζοκιτρίνων.

Ο Αυγουστή θα έχει στη διάθεση του, τους Εντογκαλά και Λουντέμο, ενώ ελπίδες να προλάβει την αναμέτρηση της Δευτέρας διατηρεί και ο Νταουσβίλι. Ο Κύπριος τεχνικός βλέπει σιγά – σιγά να γεμίζει το οπλοστάσιό του και έχει κάθε λόγο να αισιοδοξεί.

Απ’ εκεί που αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα στη θεση του μεσοαμυντικού, βλέπει τον Λουντέμο αλλά και τον Νταουσβίλι να είναι σχεδόν απόλυτα καλά, οπότε οι γαλαζοκίτρινοι εμφανίζονται έτοιμοι να αναπληρώσουν στο μέτρο του δυνατού την απουσία του Λούκας Σόουζα.

Εκτός αποστολής θα είναι οι Ντε Βινσέντι και Ντανίλο, ενώ ερωτηματικό συνοδεύει την περίπτωση του Μάγκλιτσα, ο οποίος πάντως ακολουθεί (τουλάχιστον) μέρος του κανονικού προγράμματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ