aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τα θέματα του Σωφρόνη στη Βουλγαρία – Το φαβορί για το αριστερό άκρο της...

ΑΠΟΕΛ: Τα θέματα του Σωφρόνη στη Βουλγαρία – Το φαβορί για το αριστερό άκρο της άμυνας

Σκληρή δουλεία και πολύ τρέξιμο περιλαμβάνει το πρόγραμμα των παικτών του ΑΠΟΕΛ, από σήμερα στη Βουλγαρία που έχει μεταφερθεί πλέον το στρατηγείο των γαλαζοκιτρίνων για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή δεν έχει να ασχοληθεί όμως μόνο με την προετοιμασία, αλλά και παράλληλα με το πρώτο φιλικό παιχνίδι που θα έχουν οι παίκτες του αύριο. Το βασικό θέμα που έχει να σκεφτεί ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ είναι η θέση του αριστερού ακραίου αμυντικού αφού εκεί πλέον υπάρχει πρόβλημα.

Ακόμα και σήμερα οι μάνατζερ συνεχίζουν να στέλνουν παίκτες στον Κύπριο τεχνικό με τον Αυγουστή να ελπίζει, πως θα βρει μέσα στα οικονομικά πλαίσια που έχει, έναν ποδοσφαιριστή που θα μπορέσει να τον βοηθήσει και επιθετικά αλλά και αμυντικά.

Ένας από τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει ο Σωφρόνης Αυγουστή από την πρώτη στιγμή και αποτελεί αυτή την ώρα το φαβορί είναι ο Καρίμ Χαφέζ, ο οποίος έχει περάσει από την Κύπρο με τη φανέλα της Ομόνοιας. Είναι παίκτης με καλές ποδοσφαιρικές παραστάσεις και δεν αποκλείεται αν δεν προκύψει κάτι πολύ καλύτερο να ξεκινήσουν άμεσα οι συζητήσεις για ολοκλήρωση της απόκτησης του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ