aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ και Αυγουστή έδωσαν τα χέρια, πέφτουν σύντομα οι υπογραφές

ΑΠΟΕΛ και Αυγουστή έδωσαν τα χέρια, πέφτουν σύντομα οι υπογραφές

«Κύριοι θα σας πω κάτι. Πέντε λεπτά θα χρειαστεί για να κλείσει και να μείνει και για τον επόμενο χρόνο στον Αρχάγγελο και ο Σωφρόνης Αυγουστή θα μείνει στον Αρχάγγελο για τον επόμενο χρόνο», είχε δηλώσει ο Πρόδρομος Πετρίδης στις 22 Μαρτίου, προαναγγέλλοντας την ανανέωση της συνεργασίας του ΑΠΟΕΛ με τον Κύπριο τεχνικό.

Οι δύο πλευρές συφώνησαν για συμβόλαιο μιας ακόμη σεζόν και οι υπόγραφες των συμβολαίων θα πέσουν τις επόμενες μέρες, ώστε να επισημοποιηθεί και τυπικά η ανανέωση της συνεργασίας. Ο Πρόδρομος Πετρίδης ειχε ουσιαστικά ετοιμάσει το κλίμα για την ανανέωση της συνεργασίας των δυο πλευρων στη συνέντευξη Τύπου που είχε παραχωρήσει όταν οι γαλαζοκιτρινων είχαν απευθυνθεί στον κόσμο για το οικονομικό διάβημα.

Ο Κύπριος τεχνικός είναι απόλυτα επικεντρωμένος στο κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ και κατ’ επέκταση στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Άλλωστε, θα αυτό το τρόπαιο κυνήγησε για χρόνια ως προπονητής του Απόλλωνα και η νυν ομάδα του ήταν η αιτία που δεν κατάφερε να το κατακτήσει. Πλέον ο Αυγουστή θέλει να υπογράψει ως τεχνικός του ΑΠΟΕΛ τη μεγαλύτερη ανατροπή στην ιστορία του κυπριακού πρωταθλήματος οδηγώντας τους γαλαζοκίτρινους στο πρωτάθλημα μετά από τέσσερις ήττες σε πέντε αγώνες στην αρχή της σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ