aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Το σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι Λάρκου και Μίλανιτς

Ανόρθωση: Το σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι Λάρκου και Μίλανιτς

Στην Ανόρθωση όλοι περίμεναν πως θα υπήρχαν σαφώς περισσότερες ανακοινώσεις μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας με τους Νεόφυτο Λάρκου και Ντάρκο Μίλανιτς. Θα πρέπει να ξέρουν όλοι πως τόσο οι δυο που αναφέραμε πιο πάνω αλλά και ο Σάββας Δαμιανού, δεν… σηκώνουν κεφάλι από τις διαπραγματεύσεις αλλά και από το σκανάρισμα, τον υποψηφίων παικτών .

Στην όλη προσπάθεια που καταβάλλουν οι τρεις στην Ανόρθωση αλλά και όλοι όσοι αποτελούν την διαπραγματευτική ομάδα της «Κυρίας» έχουν να αντιμετωπίσουν ένα σοβαρό πρόβλημα, το οποίο προσπαθούν να ξεπεράσουν μέσω των κατ’ ιδίαν συζητήσεων.

Το πρόβλημα αυτό είναι ότι η Ανόρθωση δεν θα συμμετέχει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Αυτή είναι η «αχίλλειος πτέρνα» της διαπραγματευτικής ομάδας των κυανολεύκων, αφού οι παίκτες βλέπουν διαφορετικά μια πρόταση όταν έρχεται από μια ομάδα που παίζει στην Ευρώπη.

Οι Λάρκου και Μίλανιτς αυτή την ώρα έχουν θέσει σαν πρώτη ανάγκη της ομάδας έναν πρωτοκλασάτο κεντρικό αμυντικό και εκει έχουν επικεντρωθεί όλες οι προσπάθειες τους εκεί, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν συζητούν με παίκτες για άλλες θέσεις, όπως αυτή του βασικού κεντρικού επιθετικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ