aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Το δίλημμα του Μουνιόθ για τον «άσο»

Ανόρθωση: Το δίλημμα του Μουνιόθ για τον «άσο»

Η αναμέτρηση με τον Άρη είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για τον Τσίσκο Μουνιόθ και τους παίκτες του να αποδείξουν ότι μπορούν να επανέλθουν και να διεκδικήσουν πέραν από την είσοδο τους στην πρώτη εξάδα και κάτι παραπάνω στη φετινή χρονιά.

Ο Ισπανός θα έχει στη διάθεση του τον Γκιόργκι Λόρια, που ξεπέρασε το πρόβλημα που τον κράτησε μακριά από την αναμέτρηση με την ΑΕΛ, ενώ μάλλον ο Πάντσεον θα είναι εκτός για ακόμα μια αγωνιστική. Ο Άγγλος μέσος ακόμα φαίνεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα από τον πρόσφατο τραυματισμό του.

Ο Μουνιόθ έχει ένα σημαντικό δίλημμα μπροστά του. Αν θα δώσει φανέλα βασικού στον Λόρια, που είναι πλέον απόλυτα έτοιμος ή θα εμπιστευτεί και πάλι τον Ανδρέα Κεραυνό που τα πήγε εξαιρετικά στον αγώνα του Τσιρείου.

Όσον αφορά τον Μιχάλη Ιωάννου, ο Μουνιόθ θα χρειαστεί να περιμένει μέχρι την Παρασκευή για να δει την κατάσταση και να αποφασίσει αν θα μπορεί να τον έχει στην αποστολή.

Ο Εμπραλίντζε ιατρικά είναι έτοιμος, αλλά από την στιγμή που έχει χάσει τόσες μέρες προπονήσεων δύσκολα μπορεί να πει κάποιος από σήμερα αν θα μπορεί να τον υπολογίζει ο προπονητής του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ