aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Τα αποτελέσματα την έφεραν σε δύσκολη θέση και χρόνος δεν υπάρχει

Ανόρθωση: Τα αποτελέσματα την έφεραν σε δύσκολη θέση και χρόνος δεν υπάρχει

Ο προβληματισμός στην Ανόρθωση είναι και έντονος αλλά και βαθύς από την στιγμή που η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο δεν μπορεί να πάρει βαθμούς.

Ο προβληματισμός πηγάζει και από τα αποτελέσματα, αλλά και κυρίως από τις εμφανίσεις της ομάδας που προβληματίζει ακόμα και αυτούς που θέλουν να δώσουν πίστωση χρόνου στους ποδοσφαιριστές. Ήδη η Ανόρθωση μετρά δυο ήττες σε ντέρμπι από ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ, ενώ παράλληλα, το γεγονός πως στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια μετρά μόλις μια νίκη επί της Καρμιώτισας δείχνει πως η ομάδα είναι σε κρίση.

Παράλληλα, είναι πασιφανές πως φέτος λείπουν κάποια πράγματα που μέτρησαν αλλά και έκαναν τη διαφορά στην περσινή περίοδο. Πέρσι η συνεργασία ανάμεσα σε Κορέια και Ουάρντα έβγαζε και πολλές φάσεις, αλλά και δημιουργούσε γκολ για τους υπόλοιπους παίκτες. Φέτος μέχρι στιγμής με πέντε 90λεπτα να έχουν ολοκληρωθεί δεν έχουμε δει κάποια συνεργασία ανάμεσα στους δυο αυτούς παίκτες.

Φυσικά δεν λείπει μόνο αυτό. Λείπουν πολλά πράγματα από την Ανόρθωση και μια ομάδα που κτίστηκε από την αρχή ίσως να θέλει χρόνο, αλλά το δεδομένο είναι ένα. Όπως φαίνεται και με βάση τα αποτελέσματα ο χρόνος δεν υπάρχει…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ