aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Πάντσεον με τον φοίνικα στο στήθος, με €250.000 ετησίως!

Ανόρθωση: Πάντσεον με τον φοίνικα στο στήθος, με €250.000 ετησίως!

Ένα βήμα πριν από την ολοκλήρωση της απόκτησης του Τζέισον Πάντσεον είναι η Ανόρθωση και με την σύμφωνο γνώμη του Ντάρκο Μίλανιτς, ο οποίος πιθανότατα αύριο να ανακοινωθεί στη θέση του προπονητή.

Ο Άγγλος κεντρικός μέσος, όπως η ιστοσελίδα μας Goal.com.cy σας έχει ενημερώσει από το πρωί, είναι στην λίστα του αθλητικού διευθυντή Νεόφυτου Λάρκου. Αρχικά οι οικονομικές του απολαβές αποτελούσαν σκόπελο για την ολοκλήρωση της συνεργασίας ανάμεσα στις δυο πλευρές. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μίλανιτς όταν του τέθηκε το όνομα του Άγγλου στο τραπέζι ήταν κάτι παραπάνω από θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Τονίζοντας πως αν η Ανόρθωση θα μπορούσε να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή θα ήθελε και πάλι να συνεργαστεί μαζί του αφού είχε πολύ καλή άποψη από την κοινή τους παρουσία στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Ο Νεόφυτος Λάρκου εξήγησε στον Πάντσεον στην τελευταία τους κατ’ ιδίαν επαφή πως τα λεφτά που έπαιρνε στην Πάφο (350 χιλιάδες τον χρόνο) δεν μπορούσε να τα δώσει η Ανόρθωση. Ο Άγγλος μέσος που ήθελε να μείνει στην Κύπρο δέχθηκε την πρόταση της «Κυρίας» για μονοετές συμβόλαιο με απολαβές 250 χιλιάδων ευρώ περίπου. Όλα δείχνουν πως η ανακοίνωση της ολοκλήρωσης της συνεργασίας τους είναι θέμα χρόνου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ