aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Kίνηση για Κεραυνό, check-in για Κύπρο από τον Γουαρίς

Ανόρθωση: Kίνηση για Κεραυνό, check-in για Κύπρο από τον Γουαρίς

Σε προχωρημένες επαφές με την ΑΕΖ για απόκτηση του Ανδρέα Κεραυνού βρίσκεται η Ανόρθωση. Ο 23χρονος τερματοφύλακας αποχώρησε από την ΑΕΛ και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Ζακακίου. Το ενδιαφέρον της «Κυρίας» προφανώς και δεν τον αφήνει αδιάφορο, από την στιγμή που ο Νεόφυτος Μιχαήλ θα μείνει εκτός δράσης για μεγάλο διάστημα. Στο ενδεχόμενο που οι δύο πλευρές συμφωνήσουν, πολύ πιθανόν να καταλήξει στην ΑΕΖ ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο οποίος μάλιστα δεν αγωνίστηκε στο φιλικό με τον Αχυρώνα-Ονήσιλο.

Αίσια θα κλείσει για την Ανόρθωση, εκτός απροόπτου, η προσπάθεια απόκτησης του Ματζίντ Γουαρίς. Πληροφορίες αναφέρουν ο Γκανέζος επιθετικός θα αφιχθεί στην Κύπρο το αργότερο μέχρι το Σάββατο για να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή του στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Οι κυανόλευκοι κρατάνε μικρό καλάθι, αφού όσο δεν πέφτουν υπογραφές καμία μετεγγραφή δεν είναι «κλειστή». Άλλωστε, υπάρχουν τρανταχτά παραδείγματα περί τούτου. Η ομάδα της Αμμοχώστου ενδιαφέρθηκε εδώ και καιρό για τον 30χρονο επιθετικό, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες έριξε τις απαιτήσεις του (αρχικά ήταν στις 500.000 ευρώ) κι έτσι άνοιξε ο δρόμος για τη μετεγγραφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ