aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: «Καίει» το θέμα του Αρτυματά

Ανόρθωση: «Καίει» το θέμα του Αρτυματά

Ένα τεράστιο θέμα που έχει να διαχειριστεί η διοίκηση της Ανόρθωσης, όσον αφορά τον προγραματισμό, είναι αυτό του Κωστάκη Αρτυματά. Το συμβόλαιο του αρχηγού της «Κύριας» ολοκληρώνεται και η παραμονή του στα αποδυτήρια του «Αντώνης Παπαδόπουλος» είναι το θέμα που «καίει».

Το στόρι πάντως της ανανέωσης του συμβολαίου του Αρτυματά κρατά πολύ καιρό, αφού η διοίκηση έχει καταθέσει εδώ και αρκετούς μήνες την πρόταση της στον διεθνή μέσο, που ακόμα όμως δεν έχει δώσει την απάντηση του. Ίσως να περιμένει κάτι από το εξωτερικό, αλλά είναι αλήθεια πως η πρόταση που του κατατέθηκε από τη διοίκηση της προσφυγικής ομάδας είναι άκρως δελεαστική.

Είναι πάντως δεδομένο πως ο Τιμούρ Κετσπάγια επιθυμεί την παραμονή του Αρτυματά στην ομάδα, αλλά από την άλλη η διοίκηση έχει βάλει τις… κόκκινες γραμμές της, όσον αφορά το οικονομικό σκύλος της πρότασης που ίσως μετά την μη έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις να γίνεται ακόμα πιο σκληρή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ