aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνδρέου για επίθεση: «Ήταν πέραν των πέντε, κάποιες αναρτήσεις ίσως μας οδηγήσουν σε πρόσωπα»

Ανδρέου για επίθεση: «Ήταν πέραν των πέντε, κάποιες αναρτήσεις ίσως μας οδηγήσουν σε πρόσωπα»

Πρώτη επίσημη τοποθέτηση από τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστο Ανδρέου για την επίθεση που δέχθηκε το λεωφορείο που μετέφερε την αποστολή της Ανόρθωσης στην Λάρνακα. Ο κ. Ανδρέου σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM ανέφερε ότι ο οδηγός ανταποκρίθηκε άμεσα και σημείωσε πως εξετάζονται κάποιες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίες ίσως μας οδηγήσουν σε πρόσωπα

Aναλυτικά τα όσα δήλωσε

Για το περιστατικό: «Μετά τις 20:30 το λεωφορείο που μετέφερε την αποστολή και τους παίκτες της Ανόρθωσης και ενώ κινείτο με κατεύθυνση προς την Λάρνακα δέχθηκε επίθεση με πέτρες και αντικείμενα από άγνωστους προκαλώντας ζημιές. Η αστυνομία ανταποκρίθηκε άμεσα».

Αν συνοδεύονται τα λεωφορεία από περιπολικά: «Τα λεωφορείο συνοδεύονται απ’ την αστυνομία μέχρι ένα σημείο. Το περιπολικό που συνόδευε το λεωφορείο αποχώρησε απ’ την έξοδο Τσερίου. Εντοπίστηκε το σημείο, βρέθηκαν αντικείμενα αλλά οι δράστες είχαν τραπεί σε φυγή».

Αν υπήρξαν τραυματισμοί: «Δεν υπήρξε οποιοσδήποτε τραυματισμός. Υπήρξε ένα ιατρικό θέμα με κάποιο ποδοσφαιριστής, όμως αυτό δεν προκλήθηκε από τα αντικείμενα».

Για τις έρευνες της Αστυνομίας: «Εξετάζουμε κάποιες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίες ίσως μας οδηγήσουν σε πρόσωπα που ήταν εκεί αλλά και πόσοι. Με τις πρώτες εκτιμήσεις, σύμφωνα με την ταχύτητα που έγινε το περιστατικό σίγουρα δεν ήταν 2 ή 3 πρόσωπα, αλλά πέραν των πέντε».

Για το γεγονός πως έγιναν επεισόδια και στον αγώνα Ανόρθωσης – Ομόνοιας: «Έχουν συλληφθεί κάποια άτομα και ήδη οδηγήθηκαν ενώπιον του δικαστηρίου. Ήδη συνελήφθησαν τρία πρόσωπα και συνεχίζονται οι έρευνες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ