aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑνανέωση συνεργασίας ΑΠΟΕΛ με Cyfield

Ανανέωση συνεργασίας ΑΠΟΕΛ με Cyfield

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την επέκταση της χορηγίας με τον Όμιλο Cyfield για την ποδοσφαιρική χρονιά 2022/2023. Είναι η δεύτερη χρονιά που ο Όμιλος Cyfield επιλέγει να είναι επίσημος “Υποστηρικτής” της ομάδας μας.

Ο Όμιλος Cyfield ιδρύθηκε στην Κύπρο το 1990 και σήμερα είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστικούς ομίλους στην Κύπρο. Δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς της οικοδομικής βιομηχανίας: ανάπτυξη γης, δημόσια και ιδιωτικά έργα υποδομής, παραγωγή και εμπορία εξειδικευμένων δομικών υλικών και ενέργεια.
Σχεδιάζει, κατασκευάζει και πουλά όλα τα είδη των ακινήτων στην Κύπρο και την Ελλάδα. Το χαρτοφυλάκιό της εταιρείας περιλαμβάνει κορυφαία εμπορικά κτίρια και όλους τους τύπους οικιστικών κτιρίων στις καλύτερες περιοχές της Λευκωσίας, της Λάρνακας, της Λεμεσού και της Αθήνας. Η Cyfield κατασκευάζει επίσης βιομηχανικά και επαγγελματικά κτίρια για λογαριασμό δημόσιων και ιδιωτικών οργανισμών.
Ο Όμιλος Cyfield εξελίχθηκε σε ένα από τους μεγαλύτερους οργανισμούς του είδους του με δραστηριότητες στην Κύπρο, Ελλάδα και Αίγυπτο. Από το 2018 δραστηριοποιείται και στον τομέα της Ενέργειας, ξεκινώντας την κατασκευή του πρώτου ιδιωτικού σταθμού παραγωγής ηλεκτρισμού στην Κύπρο, Power Energy Cyprus Ltd (PEC).
Τα υψηλά πρότυπα ποιότητας, αξιοπιστίας, σταθερότητας, οι επικεντρωμένες επιχειρηματικές στρατηγικές και οι ηθικές αρχές, έχουν ενισχύσει την πρόοδο και την επιτυχία του Ομίλου. Παρ’ όλα αυτά, ο όμιλος συνεχίζει να βλέπει κάθε έργο ως νέα πρόκληση, καθώς και μια μοναδική ευκαιρία να δημιουργεί διαρκείς και υγιείς σχέσεις με τους πελάτες, τους συνεργάτες, το προσωπικό του και την κοινότητα γενικότερα. Ο Όμιλος έχει τιμηθεί με επαγγελματικά και επιχειρηματικά βραβεία

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ