aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣυνδέσμος Προπονητών: Στέλνει επιστολή στην ΚΟΠ και ζητά εξηγήσεις

Συνδέσμος Προπονητών: Στέλνει επιστολή στην ΚΟΠ και ζητά εξηγήσεις

Την έντονη αντίδραση του Συνδέσμου Προπονητών προκάλεσε η απόφαση της ΚΟΠ που δεν υποχρεώνει πλέον τα Σωματεία να αποκόπτουν από το μισθό των προπονητών τη συνδρομή στον Σύνδεσμο. Ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Άντρος Κουλουμπρής μίλησε στον Super Sport FM για το θέμα και ανέφερε ότι θα σταλεί σχετική επιστολή στην Ομοσπονδία.

«Η απόφαση μας δημιουργεί προβληματισμό, μένουμε έκπληκτοι γι’ αυτό την στιγμή μάλιστα που δεν έχει εφαρμοστεί καν το ενιαίο συμβόλαιο και η ΚΟΠ το αναιρεί… Αυτό που μας ξενίζει είναι ότι λήφθηκε η απόφαση χωρίς να προκύψει καν ενημέρωση», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Θα έχουμε τηλεδιάσκεψη απόψε για συζήτηση του θέματος στο Διοικητικό Συμβούλιο και θα στείλουμε επιστολή στην ΚΟΠ για να μας αιτιολογήσει την σχετική απόφαση. Θα ψάξουμε γιατί λήφθηκε αυτή η απόφαση και σε τι αποσκοπούσε…».

Ερωτηθείς για το γεγονός ότι με την υπογραφή Συμφωνίας Εργοδότησης οι προπονητές πλέον δεν θα είναι υπόχρεοι να εγγράφονται και ως μέλη του Συνδέσμου Προπονητών, αρκέστηκε να πει: «Νομικά θα του δούμε πως θα το διαχειριστούμε…»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ