Στόχος η ανάπτυξη της τεχνολογίας γηπέδων και της εμπλοκής των φιλάθλων

Με στόχο την επέκταση των δραστηριοτήτων τους και τη δημιουργία καινούργιων προοπτικών και ευκαιριών σε Κύπρο και Κατάρ, οι εταιρείες Consultics και Stadia Solutions ανακοίνωσαν πρόσφατα την έναρξη της στρατηγικής τους συνεργασίας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας τους θα δημιουργηθούν προοπτικές και ευκαιρίες για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων τους στους τομείς εργασίας τους.

Η Stadia Solutions, με έδρα το Λονδίνο, δραστηριοποιείται στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων και υπηρεσιών σχετικά με τη τεχνολογία των γηπέδων καθώς και στη δημιουργία ξεχωριστής εμπειρίας για τους φιλάθλους. Στόχος είναι η ανάπτυξη και ενίσχυση στις υπηρεσίες ποδοσφαίρου και αθλητικών εγκαταστάσεων, ιδιαίτερα με αφορμή τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIFA το 2022.

Μαζί με τη Consultics, μέσω της εταιρικής συνεργασίας στην παροχή λύσεων και υπηρεσιών τελευταίας τεχνολογίας στα γήπεδα, θα δοθεί η δυνατότητα στους κατόχους αθλητικών δικαιωμάτων, τους διαφημιστές και τους αθλητικούς συλλόγους, να αναπτύξουν νέες ευκαιρίες στην εμπλοκή και συμμετοχή του φίλαθλου μέσω των οθονών LED, τη μαζική τηλεοπτική παρακολούθηση ενός αγώνα, τα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις υπηρεσίες WiFi. Με τους κατόχους των δικαιωμάτων και τις επωνυμίες να γίνονται όλο και πιο απαιτητικοί για την πρόσβαση τους σε ψηφιακές και κοινωνικές πλατφόρμες, έχοντας στόχο τη μεγαλύτερη εμπλοκή των φιλάθλων, η Stadia Solutions και η Consultics θα βοηθήσουν στη δημιουργία μεγαλύτερων εσόδων, από «εξυπνότερα» στάδια.

O Gordon Campbell, συν-διευθύνων σύμβουλος της Stadia Solutions, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτή τη συμμαχία μεταξύ των δύο εταιρειών. Η Consultics είναι μια εταιρεία η οποία εξειδικεύεται στην παροχή σε έξυπνες λύσεις μάρκετινγκ, με ένα ισχυρό ενδιαφέρον για τον αθλητισμό. Έχει αναπτύξει σχέσεις με τους ποδοσφαιρικούς συλλόγους και εμπορικές επωνυμίες σε Κύπρο και Κατάρ, οι οποίες ψάχνουν να υιοθετήσουν τεχνογνωσίες από συνεργάτες σαν κι εμάς που μπορεί να φέρουν την καινοτομία από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Πρέμιερ Λιγκ. Με τον ερχομό του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIFA σε έξι χρόνια, το Κατάρ εξελίσσεται συνεχώς, αναπτύσοντας έργα στα γήπεδα τα οποία θα παρέχουν τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις και την τεχνολογία. Οι ιδιοκτήτες των γηπέδων αναγνωρίζουν το γεγονός ότι ο καλύτερος εξοπλισμός τεχνολογίας στα γήπεδα συμβάλλει στην καλύτερη ανάπτυξη των εσόδων τους αλλά και τις σχετικές πλατφόρμες για παραχώρηση χορηγιών σε επώνυμους αθλητικούς συλλόγους».

Ο Στέφανος Νικολάου, Διευθύνων Σύμβουλος της Consultics, είπε: «Η Stadia Solutions είναι ο ιδανικός συνεργάτης για εμάς. Έχουμε μια εις βάθος γνώση για τις αθλητικές ομάδες, τα προφίλ των φιλάθλων και τη δυναμική των επενδύσεων στα στάδια στην περιοχή μας και αυτοί μπορούν να μας βοηθήσουν να αναπτύξουμε περαιτέρω λύσεις σχετικά με την ενίσχυση της αφοσίωσης του φίλαθλου κοινού. Βάση της πείρας τους στη χρήση της τελευταίας τεχνολογίας, εμφανίζονται οι προοπτικές για να δημιουργήσουμε έξυπνες λύσεις σε διάφορους χώρους τα οποία αφορούν την ενίσχυση της αφοσίωσης του φίλαθλου κοινού και τη δημιουργία νέων πηγών εσόδων».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ