Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «Διοίκηση Αθλητικών Σωματείων»

Σε μια κατάμεστη αίθουσα ο Οργανισμός AnPaNi διοργάνωσε την επιμορφωτική ημερίδα με θέμα «Διοίκηση Αθλητικών Σωματείων». Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Radisson Blu στη Λάρνακα την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019 και ώρα 09.00-13.00.

Σκοπός και στόχος να επιμορφωθούν οι παρευρισκόμενοι σχετικά με τις σύγχρονες μεθόδους Οργάνωσης και Διοίκησης Αθλητικών Σωματείων. Το θέμα κάλυψε γενικά την Διοίκηση Αθλητικών Σωματείων και όχι μεμονωμένα ένα ή μερικά μόνο αθλήματα. Οι τεχνοκράτες ομιλητές μετέδωσαν τις γνώσεις και εμπειρίες τους και είχαν την ευκαιρία να ακούσουν και να λύσουν απορίες και διευκρινίσεις.

Συντονιστής ο Πρόεδρος της Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου Ηρόδοτος Μιλτιάδους. Την ημερίδα παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων και δύο καθηγητές του Πανεπιστημίου UCLAN, οι Δρ Κούλα Πάρπα & Δρ Ευστάθιος Χριστοδουλίδης.

Οι ομιλητές κάλυψαν τα πιο κάτω θέματα:

  1. Σύγχρονη μέθοδος Οργάνωσης & Διοίκησης Αθλητικών Σωματείων – Μηνάς Λυσάνδρου (Α’ Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ΑΕΚ Αθηνών).
  2. Αθλητική χορηγία και προσέλκυση χορηγών – Λεόντιος Τσέλεπος (Μέλος ΔΣ ΚΟΑ).
  3. Πως επηρεάζονται οι αθλητές από την μέθοδο Διοίκησης των Σωματείων – Σπύρος Νεοφυτίδης (Εκτελεστικός Πρόεδρος ΠΑΣΠ & Vice-President of FIFPro Division Europe).

Την εκδήλωση παρακολούθησαν οι άμεσα εμπλεκόμενοι με το θέμα, όπως Σωματεία ΚΟΠ από όλες τις κατηγορίες, Διοικητικά Συμβούλια, Γενικοί Διευθυντές, Διευθυντές Μάρκετινγκ, Λειτουργοί Διοίκησης, Εμπορικά Τμήματα, Εκπρόσωποι Τύπου κλπ. Επίσης οι υπόλοιπες Ομοσπονδίες του ΚΟΑ, Αγροτικά και Ερασιτεχνικά σωματεία, Σύνδεσμοι Αθλητών, Ακαδημίες αθλημάτων, Χορηγοί αθλητικών εκδηλώσεων, Σωματείων & Ομοσπονδιών, Αθλητικογράφοι, Αθλητές κλπ.

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του ΚΟΑ και σε συνεργασία με την Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου (ΕΑΚ).

Χορηγός επικοινωνίας ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Ο ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ και χορηγοί η εταιρεία PRIMETEL (στρατηγικός συνεργάτης του Οργανισμού AnPaNi), το Πανεπιστήμιο UCLAN (Ακαδημαϊκός συνεργάτης του Οργανισμού AnPaNi) και η εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών DOSEAR LTD.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ