aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠώς θα γίνεται ο έλεγχος στα σπίτια

Πώς θα γίνεται ο έλεγχος στα σπίτια

Ο υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου, ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιούνται έλεγχοι σε σπίτια για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν συγκεντρωμένα εκεί άτομα πέραν των μόνιμων ενοίκων. Ο έλεγχος για όσους παρανομούν θα γίνεται με τη συνδρομή των παρατηρητών της γειτονιάς. Επειδή, όμως, η είσοδος στην κατοικία χωρίς ένταλμα απαγορεύεται δόθηκαν διευκρινήσεις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία οι παρατηρητές της γειτονιάς και πολίτες θα καταγγέλλουν αν υπάρχουν συγκεντρώσεις ατόμων στα σπίτια. Ακολούθως θα μεταβαίνουν οι αστυνομικοί και θα ζητούν άδεια από τον ιδιοκτήτη για είσοδο στην κατοικία αν αυτός αρνηθεί τότε οι αστυνομικοί θα περιμένουν εκτός της οικίας για να κάνουν έρευνα κατά την έξοδο των ατόμων που βρίσκονται εντός της οικίας. Έλεγχοι θα πραγματοποιούνται και δειγματοληπτικά σε περίπτωση που φανεί ότι υπάρχουν πολλά άτομα εντός μίας οικίας.

Στο μεταξύ ο υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Νουρής ανέφερε στο δελτίο ειδήσεων του Οmega ότι «σήμερα έγινε ειδική συνεδρίαση της Αστυνομίας και γενικά των Αρχών που εμπλέκονται στον έλεγχο εφαρμογής των περιοριστικών μέτρων και υπήρξε αποφασιστικότητα». «Να μην εκπλαγείτε να δείτε τον αστυνομικό στην πόρτα οικιών, εκεί όπου διαπιστώνονται παραβάσεις», ανέφερε ο Υπουργός Εσωτερικών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ