aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΟδηγίες για το ερασιτεχνικό δίπλωμα...

Οδηγίες για το ερασιτεχνικό δίπλωμα…

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου στα πλαίσια της Σχολής Προπονητών Ποδοσφαίρου διοργανώνει δύο νέες σειρές μαθημάτων για την απόκτηση του Ερασιτεχνικού Διπλώματος (Amateur).

Τα Σεμινάρια θα διεξαχθούν για κάτοικους Λεμεσού και Πάφου στην Λεμεσό στις 16 – 18 Σεπτεμβρίου 2016 και για κάτοικους Λευκωσίας, Λάρνακας και Αμμοχώστου στην Λευκωσία στις 23 – 25 Σεπτεμβρίου 2016.

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ από σήμερα 06 Ιουλίου έως τις 31 Ιουλίου 2016. Εκπρόθεσμες αιτήσεις δεν θα γίνονται αποδεκτές.

Δικαίωμα Συμμετοχής:

Στα μαθήματα μπορούν να συμμετάσχουν Κύπριοι Πολίτες που κατέχουν τα πιο κάτω:

1.Πολιτική Ταυτότητα/ Διαβατήριο

2.Απολυτήριο Σχολείου

3.Δελτίο Υγείας/ ή Πιστοποιητικό Ιατρού (παθολόγο ή Καρδιολόγο), Έκδοση Βεβαίωσης πέραν των 3 μηνών δεν θα γίνεται αποδεκτή

4.Λευκό Ποινικό Μητρώο, Έκδοση πέραν των 6 μηνών δεν θα γίνεται αποδεκτή

ΠΡΙΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ:

Για την υποβολή της αίτησης σας για το Σεμινάριο ακολουθώντας τα πιο κάτω βήματα:

Παρακαλώ συμπληρώστε ΟΛΑ τα προσωπικά σας στοιχεία για να υποβάλετε την αίτηση σας. Σε περίπτωση που το Σύστημα αναγνωρίσει τον αριθμό της πολιτικής σας ταυτότητας ή του διαβατηρίου σας, θα σας εμφανίσει τα στοιχεία σας από το Σύστημα, διαφορετικά θα πρέπει να συμπληρώσετε τα πιο κάτω:

1.Εθνικότητα

2.Αρ. Πολιτικής Ταυτότητας

3.Αρ. Διαβατηρίου

4.Επώνυμο

5.Όνομα

6.Φύλο

7.Ημερομηνία Γέννησης

8.Χώρα Γέννησης

9.Τόπος Γέννησης

10.Όνομα Πατρός/ Όνομα Μητρός

11.Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο

12.Απαραίτητα Έγγραφα • Πολιτική Ταυτότητα/ Διαβατήριο • Απολυτήριο Σχολείου • Φωτογραφία ηλεκτρονικά • Δελτίο Υγείας/ ή Πιστοποιητικό Ιατρού (παθολόγο ή Καρδιολόγο) Έκδοση Βεβαίωσης πέραν των 3 μηνών δεν θα γίνονται αποδεκτή • Λευκό Ποινικό Μητρώο, Έκδοση πέραν των 6 μηνών δεν θα γίνεται αποδεκτή

Όπου υπάρχει αστερίσκος (*) τα στοιχεία είναι υποχρεωτικά. Εάν δεν τα συμπληρώσετε το σύστημα δεν θα σας αφήσει να προχωρήσετε. Η ημερομηνία Λήξης των Αιτήσεων είναι η 31η Ιουλίου 2016 στις 24:00.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 150,00 ΕΥΡΩ (Η πληρωμή θα γίνει ηλεκτρονικά και οι επιλεγόμενοι προπονητές θα ενημερωθούν 3 εβδομάδες πριν την έναρξη του σεμιναρίου για την πληρωμή).

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε το όποιο πρόβλημα κατά την υποβολή της αίτησης σας, παρακαλώ επικοινωνήστε τηλεφωνικώς με το Τμήμα της Σχολής Προπονητών της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου στο αριθμό 22352341.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ