aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΚΑΔΗΜΙΕΣΟ ΚΟΑ ετοίμασε πλατφόρμα για διαδυκτιακά μαθήματα γυμναστικής από το ΑΓΟ

Ο ΚΟΑ ετοίμασε πλατφόρμα για διαδυκτιακά μαθήματα γυμναστικής από το ΑΓΟ

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού ανταποκρινόμενος στις ανάγκες της εποχής λόγω της πανδημίας COVID-19, έχει δημιουργήσει πλατφόρμα online εκγύμνασης μέσω του Προγράμματος Αθλητισμός για Όλους (ΑΓΟ), η οποία είναι προσβάσιμη δωρεάν προς κάθε ενδιαφερόμενο στον σύνδεσμο https://ago.org.cy/platforma.

Στην πλατφόρμα προσφέρονται μαθήματα γυμναστικής για παιδιά, ενήλικες και άτομα της τρίτης ηλικίας από τους γυμναστές του προγράμματος ΑΓΟ.

Αρωγός στην πρωτοβουλία αυτή είναι οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, οι οποίες στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Παιδί, Διατροφή και Υγεία», το οποίο προάγει έναν υγιεινό και αθλητικό τρόπο ζωής, στηρίζουν  τη δημιουργία της πλατφόρμας, ώστε να δοθεί η ευκαιρία σε όσο το δυνατό περισσότερους φίλους του αθλητισμού να γυμναστούν από το σπίτι. Την πλατφόρμα θα εμπλουτίζουν επίσης συμβουλές υγείας, διατροφής και άθλησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ