Νοέμβριο του 2019 ο «κόκκινος» φάκελος στην Κύπρο

Την παραλαβή «κόκκινου» φάκελου από την ΚΟΠ επιβεβαιώνει η Αστυνομία. Οι Αρχές πήραν στα χέρια τους από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου όλες τις πληροφορίες που στάλθηκαν από το αρμόδιο παρατηρητήριο της ΟΥΕΦΑ με την ένδειξη «κόκκινο» που σημαίνει ότι ένας ποδοσφαιρικός αγώνας με βάση την στοιχηματική δραστηριότητα που υπήρχε μετά βεβαιότητας ήταν προσυνεννοημένος.

Σύμφωνα με τα όσα επιβεβαιώνει η Αστυνομία ο φάκελος στάλθηκε από την ΚΟΠ τον Νοέμβριο του 2019. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για παιχνίδι στο πλαίσιο του πρώτου γύρου του Κυπέλλου Coca – Cola. Η ΟΥΕΦΑ δεν επιρρίπτει την ευθύνη σε καμία από τις δύο ομάδες, επομένως η Ομοσπονδία δεν είναι σε θέση να επιβάλει οποιαδήποτε ποινή.

Η ΟΥΕΦΑ «κτύπησε» το καμπανάκι στην ΚΟΠ η οποία έστειλε στην Αστυνομία όλες τις πληροφορίες. Με βάση το παρελθόν άλλος ένας «κόκκινος» φάκελος θα καταλήξει στα συρτάρια των Αρχών. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι στα γραφεία της ΚΟΠ στάλθηκε και δεύτερος «κόκκινος» φάκελος που αφορά παιχνίδι του δεύτερου γύρου του κυπέλλου Coca – Cola. Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει φτάσει στην Αστυνομία κάτι τέτοιο.

Nεότερη ενημέρωση: Αυτός είναι ο αγώνας με τον «κόκκινο» φάκελο, 80 «στημένα» από το 2011!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ