aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΜνημόνιο Συνεργασίας ΠΑ.Σ.Π. – KES College

Μνημόνιο Συνεργασίας ΠΑ.Σ.Π. – KES College

Το KES College και ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Π.) υπέγραψαν την Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019 Μνημόνιο Συνεργασίας με σκοπό τη μεταξύ τους συνεργασία προς όφελος των μελών του Συνδέσμου ως επίσης και της κοινωνίας γενικότερα μέσα από την παροχή υποτροφιών, τη διοργάνωση συνεδρίων, σεμιναρίων, ημερίδων και τη συμμετοχή σε ακαδημαϊκά προγράμματα.

Το μνημόνιο υπέγραψαν εκ μέρους του KES College, ο Γενικός Διευθυντής κ. Πέτρος Στυλιανού ενώ από πλευράς του ΠΑ.Σ.Π., ο Εκτελεστικός Πρόεδρος κ. Σπύρος Νεοφυτίδης.

Κατά την τελετή υπογραφής, ο κ. Στυλιανού, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «το KES College με την πολύχρονη εμπειρία του στην επαγγελματική κατάρτιση και με στόχο την ανάπτυξη και προαγωγή της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και σε ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές/ποδοσφαιρίστριες επικροτεί τέτοιου είδους συνεργασίες». «Περαιτέρω,» είπε χαρακτηριστικά, «η διοργάνωση από κοινού με τον ΠΑ.Σ.Π. διαφόρων δράσεων στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς και σύμφωνα με την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη του Κολλεγίου μας, αποτελεί σημαντικό γεγονός γιατί πιστεύουμε ότι η συνεργασία μας αυτή θα αποφέρει τόσο αναβάθμιση στην μόρφωση των νέων ποδοσφαιριστών και ποδοσφαριστριών όσο και ποιοτική αλλαγή στην μετέπειτα επαγγελματική καριέρα τους».

Στη συνέχεια ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., αφού καλωσόρισε το KES College στην ομάδα του ΠΑ.Σ.Π., δήλωσε «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που πλέον οι ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρίστριες μέλη μας θα μπορούν να λαμβάνουν υποτροφίες από το KES College. Είναι πολύ σημαντική η προετοιμασία των αθλητών για μια δεύτερη καριέρα και είναι ακόμη πιο σημαντικό, να έχουν αρκετές επιλογές. Τα Προγράμματα Σπουδών που προσφέρει το KES College έρχονται να εμπλουτίσουν αυτές τις επιλογές για τα μέλη μας. Προσδοκούμε σε μια επιτυχημένη συνεργασία με αμοιβαίο όφελος που δεν θα παραμείνει μόνο στο πλαίσιο των υποτροφιών»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ