Μέτρα για κορωνοϊό: Πενήντα καταγγελίες σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο

Τριάντα ένα πρόσωπα έχουν καταγγελθεί από την Αστυνομία, τα οποία και παραβίασαν το διάταγμα κυκλοφορίας. Όπως ελέχθη στην εκπομπή Πρωινό Δρομολόγιο του ΡΙΚ, οι πιο πάνω καταγγελίες έγιναν από τις έξι χθες το απόγευμα όταν και τέθηκε σε εφαρμογή το διάταγμα, μέχρι και σήμερα στις 7 το πρωί.

Επιπρόσθετα, έγιναν και τρεις καταγγελίες που αφορούσαν υποστατικά που λειτουργούσαν κατά παράβαση.

Σε δηλώσεις του στην ίδια εκπομπή, ο Δήμαρχος Στροβόλου, Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, κατήγγειλε πως στην περιοχή, χθες βράδυ, ομάδες νεαρών μαζεύτηκαν για να τοποθετήσουν ξύλα στις λαμπρατζιές τους, παραβαίνοντας το διάταγμα. Όπως είπε έγινε παρέμβαση από την Αστυνομία, αλλά δεν είναι δυνατόν να παίζουν «κυνηγητό» στους δρόμους, αυτές τις μέρες. «Είναι πολύ σοβαρό. Διερωτόμαστε τι ρόλο παίζουν οι κηδεμόνες όλων αυτών», κατέληξε, καλώντας ουσιαστικά τους γονείς να μαζέψουν τα παιδιά τους.

Όσον αφορά τις πόλεις, στην Πάφο έγιναν εννέα συνολικά καταγγελίες, ενώ στη Λεμεσό ελέχθησαν 301 υποστατικά τα οποία είχαν συμμορφωθεί με τις πρόνοιες. Ελέχθησαν επίσης 79 άτομα που διακινούνται πεζά ή επέβαιναν σε όχημα. Δέκα από αυτούς καταγγέλθηκαν, ενώ οι άλλοι 69 είχαν μαζί τους το απαραίτητο έγγραφο.

Λεπτομέρειες στο Philenews!

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΠΗΓΗPhilenews.com
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ