aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ«Kαταπολέμηση της βίας, γήπεδο Λεμεσού, νέα Αθλητική νομοθεσία…»

«Kαταπολέμηση της βίας, γήπεδο Λεμεσού, νέα Αθλητική νομοθεσία…»

O Πρόεδρος του ΚΟΑ, Κλεάνθης Γεωργιάδης, με ανάρτηση του μέσα από τα social media, υποδέχεται το νέο έτος, ενώ ταυτόχρονα αναφέρεται για όλη την δράση που θα πρέπει να κάνει ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού μέσα στο 2018.

Δείτε το μήνυμα του Κλεάνθη Γεωργίαδη:

«Δεν ξέρω αν το λιθαράκι που βάλαμε το 2017 είναι μικρό ή μεγάλο. Δεν ξέρω αν αυτό του 2018 θα είναι μικρότερο ή μεγαλύτερο. Εκείνο που ξέρω με σιγουριά είναι ότι όλοι μαζί δώσαμε και θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό διότι αγαπάμε αυτό που ο πρόεδρος Αναστασιάδης μας ανέθεσε να κάνουμε.

Το 2018 έχουμε ακόμα πιο πολλά να δώσουμε: Καταπολέμηση της βίας, Γήπεδο Λεμεσού, νέα Αθλητική νομοθεσία, κώδικας καλής διακυβέρνησης στον αθλητισμό και πολλά άλλα μικρά και μεγάλα. Είμαστε έτοιμοι. Τέτοια ομάδα δεν φοβάται και δεν χάνει.

Υγεία και χαρά σε όλο τον κόσμο με την ευχή το 2018 να μας αξιώσει ο θεός να γιορτάσουμε με αθλητισμό σε ολόκληρη την Κύπρο υπό συνθήκες ελευθερίας και ασφάλειας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ