Αρχηγός Αστυνομίας: «Παίκτες, διαιτητές και παράγοντες είναι που γνωρίζουν»

Ο Αρχηγός της αστυνομίας παραχώρησε δηλώσεις μετά το τέλος της σύσκεψης μεταξύ του Υπουργού Δικαιοσύνης, του πρόεδρου της ΚΟΠ, Γιώργου Κούμα και των διαιτητών. Ο Κύπρος Μιχαηλίδης αναφέρθηκε στην υπόθεση με τη σύλληψη του 30χρονου ποδοσφαιριστή της Καρμιώτισσας, ο οποίος ανακρίθηκε και αφέθηκε τελικά ελεύθερος, τονίζοντας πως η υπόθεση δεν έχει κλείσει.

«Ο Υπουργός ήταν ξεκάθαρος. Πάρθηκαν συγκεκριμένες αποφάσεις. Ως Αστυνομία θα είμαστε δίπλα στους διαιτητές και στην ΚΟΠ. Ευχαριστούμε για τη συνάντηση, ήταν εποικοδομητική. Είχαμε επαφές για εξιχνίαση των υποθέσεων. Δώσαμε διαβεβαιώσεις. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατό ώστε να προστατεύτει το ποδόσφαιρο. Όποιος γνωρίζει, να δίνει πληροφορίες. Είναι γνωστό το νομικό σύστημα του κράτους. Αυτές οι πληροφορίες από την έκθεση για τον 30χρονο ποδοσφαιριστή που ανακρίθηκε, μεταφέρθηκαν στον αρμόδιο Δικαστή, έγινε η σύλληψη και μετά την ανάκριση φάνηκε πως οι ισχυρισμοί που έδωσε, δεν τον ενέπλεκαν στην υπόθεση. Θα κληθούν να καταθέσουν και άλλοι που εμπλέκονται».

Και συνέχισε: «Όλο το Σαββατοκύριακο η ανακριτική ομάδα που διερευνούσε την υπόθεση βρισκόταν επί ποδός. Έχουν γίνει πολλές ανακρίσεις που στρέφονται στο χώρο του ποδοσφαίρου και όχι μόνο. Όσον αφορά το θέμα των φακέλων, επίσης διερευνάται με εντατικούς ρυθμούς. Γι’ αυτό έχουν γίνει οι ανακρίσεις. Ποδοσφαιριστές, διαιτητές και παράγοντες είναι αυτοί που γνωρίζουν και όσους δεν είδαμε και ενδεχομένως να εμπλέκονται να είστε σίγουροι ότι θα τους δούμε».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ