aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΖωντανά στο εξωτερικό αγώνες του κυπριακού ποδοσφαίρου

Ζωντανά στο εξωτερικό αγώνες του κυπριακού ποδοσφαίρου

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου προχώρησε στη σύναψη συμφωνίας με την πλατφόρμα ζωντανών τηλεοπτικών μεταδόσεων ποδοσφαιρικών αγώνων https://mycujoo.tv/.

Μέσω αυτής της πλατφόρμας, θα μεταδίδονται ζωντανά σε όλο τον κόσμο (όχι στην Κύπρο) οι εντός έδρας αγώνες των ομάδων του Πρωταθλήματος Cyta των οποίων τα τηλεοπτικά δικαιώματα έχει εξασφαλισμένα η ΚΟΠ. Πρόκειται για τον Απόλλωνα, την ΑΕΛ, τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, τη Νέα Σαλαμίνα, τον Εθνικό Άχνας, την Ένωση Νέων Παραλιμνίου και τη Δόξα Κατωκοπιάς.

Η θέαση των αγώνων των πιο πάνω ομάδων, θα γίνεται μέσω διαδιχτύου ΜΟΝΟ στο εξωτερικό και η συμφωνία αφορά τους αγώνες των ομάδων αυτών και στη διοργάνωση του Κυπέλλου Coca – Cola.

Η υλοποίηση της συμφωνίας αρχίζει άμεσα.

Όσον αφορά το Πρωτάθλημα Cyta, οι ζωντανές μεταδόσεις αρχίζουν από τον αγώνα της 14ης αγωνιστικής μεταξύ της ΑΕΛ και του ΑΠΟΕΛ που θα γίνει το Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου στις 19:00.

Θα υπάρχει χρέωση θέασης για κάθε αγώνα του Πρωταθλήματος Cyta 5 ευρώ.

Η χρέωση θα αρχίσει να ισχύει από τους αγώνες της 16ης αγωνιστικής (από τις 11 Ιανουαρίου 2020). Μέχρι τότε, δηλαδή για τη 14η και τη 15η αγωνιστική, η θέαση των αγώνων θα είναι δωρεάν.

Η συμφωνία της ΚΟΠ με την mycujoo.tv προνοεί επίσης τη ζωντανή μετάδοση αγώνων του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας, Γυναικών και Futsal τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό χωρίς οποιαδήποτε χρέωση.

Την ερχόμενη Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου θα μεταδοθεί ο αγώνας της 11ης αγωνιστικής της Β’ Κατηγορίας μεταξύ της Αλκής και της Αγίας Νάπας (18:00).

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, προχώρησε σε αυτή τη συμφωνία στην προσπάθεια της για συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχει στο φίλαθλο κοινό και κυρίως, για να δώσει την ευκαιρία σε συμπατριώτες μας που ζουν στο εξωτερικό να κρατήσουν επαφή με την αγαπημένη τους ομάδα, παρακολουθώντας ζωντανά τους αγώνες της με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Επίσης, πεποίθηση της ΚΟΠ είναι πως με την υλοποίηση αυτής της συμφωνίας, θα αυξήσει την αξία των διοργανώσεων της, κάνοντας τις γνωστές σε χώρες του εξωτερικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ