aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΖωντανά από τη Cytavision η 48η Γιορτή των Αρίστων της ΕΑΚ

Ζωντανά από τη Cytavision η 48η Γιορτή των Αρίστων της ΕΑΚ

Η Γιορτή των Αρίστων της Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου (ΕΑΚ), η σημαντικότερη τελετή βράβευσης του κυπριακού αθλητισμού, η οποία διεξάγεται ανελλιπώς από το 1974, θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από τη Cytavision.

Η 48η Γιορτή Αρίστων τελεί υπό την αιγίδα του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού (ΚΟΑ) και θα διεξαχθεί στις 8 Απριλίου 2021 στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας. Αναλόγως με την υγειονομική κατάσταση που θα επικρατεί τότε, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί είτε με παρουσία κοινού, είτε ψηφιακά. Στην εκδήλωση θα τιμηθούν οι αθλητές, αθλήτριες και ομάδες που ξεχώρισαν το 2020, ενώ θα δοθούν και μια σειρά από σημαντικές βραβεύσεις, με αποκορύφωμα το Αριστείο της ΕΑΚ. Το βραβείο αυτό αποτελεί την κορυφαία αθλητική τιμητική διάκριση στην Κύπρο, την οποία απονέμει παραδοσιακά ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Η ΕΑΚ και η Cytavision είναι στενοί συνεργάτες για σχεδόν δύο δεκαετίες. Η  Cytavision είναι ο Χρυσός Χορηγός της ΕΑΚ και για το 2021. Είναι επίσης ο Χορηγός Επικοινωνίας της 48ης Γιορτής των Αρίστων.

Ο Πρόεδρος της ΕΑΚ κ. Ηρόδοτος Μιλτιάδους, αναφέρθηκε στη συνεργασία: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για τη στήριξη που συνεχίζει να μας προσφέρει η Cyta και η οποία φέτος επεκτείνεται και στον τομέα της τηλεοπτικής μετάδοσης της εκδήλωσης μας τον Απρίλιο».

Ποδοσφαιρικά Έπαθλα Cytavision

Η Cytavision συνεχίζει να στηρίζει τη Γιορτή των Αρίστων και με τα Ποδοσφαιρικά Έπαθλα Cytavision. Τα έπαθλα που απονέμονται, μετά από ψηφοφορία των μελών της ΕΑΚ και της κριτικής επιτροπής της Cytavision, είναι: ο MVP (Most Valuable Player) Ποδοσφαιριστής, η MVP Ποδοσφαιρίστρια, η Κορυφαία Ενδεκάδα του ημερολογιακού έτους και το ιστορικό Χρυσό Παπούτσι της ΕΑΚ.

Ήδη, η ψηφοφορία των μελών της ΕΑΚ για ανάδειξη των κορυφαίων αθλητών, αθλητριών και ομάδων του 2020 έχει ολοκληρωθεί στις 22 Ιανουαρίου. Μετά την πιστοποίηση των αποτελεσμάτων από τους καθηγητές στατιστικής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, θα ανακοινωθούν οι κορυφαίες 5άδες, ενώ τις επόμενες εβδομάδες θα ανακοινωθούν και οι παραλήπτες των υπόλοιπων βραβείων της βραδιάς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ