aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ«Ζητήσαμε γνωμάτευση από τη Γενική Εισαγγελία, αλλά πολύ φοβόμαστε...»

«Ζητήσαμε γνωμάτευση από τη Γενική Εισαγγελία, αλλά πολύ φοβόμαστε…»

Με ανακοίνωσή του το σωματείο «Ομόνοια 1948» τονίζει ότι για το όνομα και το σήμα που επέλεξαν λήφθηκε η σύμφωνη γνώμη του ΚΟΑ και ζητήθηκε γνωμάτευση από τη Γενική Εισαγγελία. Εκφράζει δε την ανησυχία ότι το σωματείο δεν θα αντιμετωπιστεί επί ίσιος όροις στην προσφυγή που κατατέθηκε ενάντια στην απόφαση της Επαρχιακής Διοίκησης για έκκριση του νεοσύστατου Σωματείου.

Αυτούσια η ανακοίνωση

«Ομονοιάτισσες/Ομονοιάτες, Ανυπότακτε Πράσινε Λαέ,

Αναγκαζόμαστε να τοποθετηθούμε όσον αφορά την ιεραρχική προσφυγή που έχει κατατεθεί ενάντια στην απόφαση της Επαρχιακής Διοίκησης για έγκριση του Σωματείου μας. Δυστυχώς τα πράγματα μπορεί να πάρουν μια πολύ σοβαρή τροπή αφού πολύ φοβόμαστε ότι ίσως το Σωματείο μας δεν αντιμετωπιστεί επί ίσοις όροις. Αυτούς μας τους φόβους ενισχύει και η μέχρι τώρα καμία επίσημη ενημέρωση για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα.

Με την ελπίδα ότι όλα θα λειτουργήσουν σωστά και επειδή τα τελευταία τεκταινόμενα δεν μπορούν παρά να δημιουργούν σωρεία παραφιλολογίας και αυθαίρετων αναλύσεων, οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε στο κόσμο μας το πόσο «νόμιμο» είναι το όνομα και το σήμα του Σωματείου μας.

Για το όνομα και το σήμα του Σωματείου μας λήφθηκε η σύμφωνη γνώμη του ΚΟΑ και ζητήθηκε γνωμάτευση από τη Γενική Εισαγγελία. Με γνώμονα αυτά εξετάστηκε από αρμοδίους λειτουργούς στην Επαρχιακή Διοίκηση και η κατάληξη ήταν η έγκριση του Σωματείου μας. Σημαντική σημείωση είναι ότι η Επαρχιακή Διοίκηση κατέληξε στην έγκριση έχοντας δει και αξιολογήσει τις επιστολές που απέστειλαν οι νομικοί του Λώρη Κυριάκου. Σε αυτές τις επιστολές ανέφεραν όσα σήμερα αναφέρουν ως λόγους για την προσφυγή τους.

Οπόταν τα πιο πάνω σε συνδυασμό με τα ποσοστά «ανατροπής» αποφάσεων διοικητικών οργάνων, τα οποία είναι ελάχιστα, θα καταστήσουν οποιαδήποτε απόφαση περί «παρανομίας» το λιγότερο συζητήσιμη και θα προκαλέσει εύλογες απορίες για τους λόγους που θα έχει παρθεί μια τέτοια απόφαση.

Αθλητικό Λαϊκό Σωματείο ΟΜΟΝΟΙΑ 1948».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ