aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΥπουργός Υγείας: Ποιούς ευχαριστεί και γιατί...

Υπουργός Υγείας: Ποιούς ευχαριστεί και γιατί…

Ανάρτηση από τον Υπουργό Υγείας Κωνσταντίνο Ιωάννου στα Social Media, ο οποίος εκφράζει ευχαριστίες εκ μέρους της Κυβέρνησης προς όλους όσους στηρίζουν οικονομικά και μη τη χώρα μας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Αναλυτικά:

«Μέρα με τη μέρα μεγαλώνει το κύμα αλληλεγγύης και αλτρουισμού από κάθε γωνιά της Κύπρου και από το εξωτερικό. Εταιρείες, οργανισμοί, οργανώσεις, υπηρεσίες αλλά και μεμονωμένα άτομα, επικοινωνούν μαζί μας για να προσφέρουν βοήθεια σε χρήματα ή σε ιατρικό εξοπλισμό και αναλώσιμα.

Εκ μέρους της κυβέρνησης, της πολιτείας και του κάθε πολίτη χωριστά, εκφράζω τις θερμές μου ευχαριστίες. Τους διαβεβαιώνουμε ότι η βοήθεια θα αξιοποιηθεί στο έπακρον με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πληροφορίες για τους δωρητές και το είδος της βοήθειας που προσέφεραν θα ανακοινώσουμε σύντομα. Τέτοιες πράξεις ενισχύουν την πεποίθηση όλων μας ότι το τέλος της μεγάλης αυτής δοκιμασίας θα μας βρει ενωμένους και πιο δυνατούς. Συνεχίζουμε και #ΘαΤαΚαταφερουμε! #Cyprus #MoH».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ