aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΥπ. Υγείας: Σε αυτά τα υποστατικά εντοπίστηκαν περιστατικά κορωνοϊού

Υπ. Υγείας: Σε αυτά τα υποστατικά εντοπίστηκαν περιστατικά κορωνοϊού

Περιστατικά κορωνοϊού σε τρία υποστατικά επιχειρήσεων και υπηρεσιών εντοπίστηκαν και βάσει διατάγματος, το υπουργείο Υγείας ενημερώνει το κοινό. Πρόκειται για κρούσματα σε υποκατάστημα της CYTA, αποθήκη του τελωνείου στο Αεροδρόμιο Λάρνακας και στο Τμήμα Φορολογίας Λάρνακας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, βάσει του Διατάγματος, το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει τις σχετικές λεπτομέρειες που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, το όνομα και τη διεύθυνση της επιχείρησης και/ή της υπηρεσίας του δημόσιου και/ή ευρύτερου δημόσιου τομέα και/ή της Ανεξάρτητης Υπηρεσίας και/ή της Αρχής Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ως εκ τούτου, το Υπουργείο Υγείας επιθυμεί να πληροφορήσει το κοινό για τα ακόλουθα:

Από τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων για τον ιό SARS-CoV-2 που λήφθηκαν στις 16/04/2020, εντοπίστηκαν θετικά κρούσματα στα πιο κάτω, που αφορούν στα πιο κάτω υποστατικά:

– Υποκατάστημα CYTA στην Λεωφόρο Αρχ. Μακαρίου Γ’ 18, Λατσιά

– Αποθήκη του Τελωνείου στο Αεροδρόμιο Λάρνακας

– Τμήμα Φορολογίας Λάρνακας

Τα εν λόγω υποστατικά θα μπορούν να επανέλθουν σε λειτουργία εφόσον τηρηθούν πιστά οι οδηγίες των Ιατρικών Υπηρεσιών και Υπηρεσιών Δημόσιας Υγείας, και εφαρμοστούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα με βάση τα σχετικά Διατάγματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ