aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΞέσπασμα Μιχαηλίδη: «Έλεος, έλεος, να σταματήσει το παραμύθι»

Ξέσπασμα Μιχαηλίδη: «Έλεος, έλεος, να σταματήσει το παραμύθι»

Ότι το… παραμύθι, πως για όλα φταίει ο ΚΟΑ, πρέπει να σταματήσει ανέφερε σε δηλώσεις του στον Super Sport FM, ο πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης. Δυστυχώς, κατέληξε, ο οργανισμός έχει καταντήσει η «συτζιά του μαύρου».

Όσα δήλωσε ο κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης:

Αρχικά είπε: «Και μεις περιμέναμε, υποβαλαμε εισηγήσεις, ανταλλάξαμε μηνύματα με τον κ. υπουργό, όμως, αυτοί αποφασίζουν και πρέπει να σεβαστούμε ότι κάποιος έχει την ευθύνη και την ειδικότητα για το θέμα. Δεν μπορώ να κάνω τον ειδικό για θέματα που δεν γνωρίζω, είμαστε όμως σε επαφη με τις Ομοσπονδίες. Δυστυχώς, είμαστε η συτζιά του μαύρου, αυτό το παραμύθι πρέπει να σταματήσει, αυτό το ότι δηλαδή για όλα φταίει ο ΚΟΑ! Είναι δύσκολη περίοδος, δυστυχώς γράφουν διάφοροι ότι ο ΚΟΑ δεν υπάρχει πουθενά… ΕΛΕΟΣ, ΕΛΕΟΣ!! Οι αρμοδιότητες μας είναι μέχρι εκεί που υποβάλλουμε τις εισηγήσεις μας στο αρμόδιο Υπουργείο. Είναι απαίτηση να υπάρχει Υφυπουργείο Αθλητισμού, δεν το λέω για να μπω εγώ εκεί, ας γίνει το 2023 χρειάζεται, όμως, αν υπήρχε σήμερα θα έλεγε πέντε από αυτά που χρειάζονται και ίσως να είχαν περάσει τα δύο. Δεν μπορεί ο Υπουργός Παιδείας να ασχοληθεί με αυτά με τόσα πράγματα που έχει για την παιδεία και τα σχολεία».

Για τις μικρές κατηγορίες: «Η προσωπική μου άποψη είναι ότι η Α’ και η Β’ Κατηγορία είναι πιο κοντά. Δεν γίνεται να είναι μαζί η Β’ και η Γ’ Κατηγορία και η Επίλεκτη να διαγράφεται. Το πακέτο θα έπρεπε να ήταν διαφορετικό. Α’ και Β’ μαζί. Γ’ και Επίλεκτη μαζί. Μας παίρνουν τηλέφωνο και μας ρωτούν αν θα κλείσουν την Επίλεκτη. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές αυτής της κατηγορίας,  χτυπούν την πόρτα ομάδων της Γ’ Κατηγορίας για να συνεχίσουν να αγωνίζονται εκεί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ