aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΞέσπασμα Ευσταθίου: «Η λάσπη για την Ομόνοια 1948 ξέρουμε από που ξεκινά»

Ξέσπασμα Ευσταθίου: «Η λάσπη για την Ομόνοια 1948 ξέρουμε από που ξεκινά»

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο εκτελεστικός γραμματέας της Ομόνοιας 1948, Αδάμος Ευσταθίου απαντά σε όσους λασπολογούν, όπως αναφέρει τους ιδρυτές της Ομόνοιας 1948 χαρακτηρίζοντας τους υποκινούμενους από τρίτους.

Αναλυτικά το κείμενο (αφαιρέθηκαν λέξεις για νομικούς λόγους)

«Ξεκίνησα να γράψω πολλές φορές αυτό το κείμενο και πάντα σταματούσα, αφού έλεγα μην δώσεις σημασία σε ηλιθιότητες. Απ’ ότι φαίνεται όμως η λάσπη είναι οργανωμένη, κατευθυνόμενη και δυστυχώς απευθύνεται σε βλάκες που τα πιστεύουν. Οπότε ας αφιερώσω λίγη ώρα για να κλείσω τα στόματα τους για πάντα.

Κάθονται που λέτε κάτι ανθρωπάκια στους καφενέδες, στους χώρους δουλειάς, ακόμα και σε εκπομπές και με ύφος «τα ξέρω όλα» λένε το γνωστό «που πίσω που τούτους εν ο τάδε». Βέβαια αυτός ο τάδε ή οι τάδε κάθε λίγο καιρό αλλάζουν, ας κάνουμε λοιπόν μια ιστορική αναδρομή για το ποιοί είναι από πίσω μας.

Όπως πολλά άλλα, έτσι και αυτού του είδους η λάσπη ξεκινά μετά τις εκλογές της ΘΥΡΑ 9 το 2010. Αφού η κλίκα του κόμματος έχασε τον έλεγχο της ΘΥΡΑ 9 και αφού δεν μπορούσαν να απαντήσουν με επιχειρήματα στα όσα βάζαμε κάτω, ξεκίνησαν την λάσπη για υποκινούμενους με αλλότριους σκοπούς. Το 2010 που λέτε ήμασταν αναρχικοί, χασσιηκλίδες οι οποίοι ήθελαν να παρασύρουν την νεολαία της Ομόνοιας, στην συνέχεια και μετά τις μεγάλες κόντρες με τον Μιλτή και το Κόμμα από πίσω μας ήταν ο Λιλλήκας που ήθελε να κτυπήσει το Κόμμα. Μετά από λίγο γίναμε και ελαμίτες αφού ως γνωστό όσοι φορούν μαύρα ρούχα είναι τέτοιοι και εννοείται μετά τα συμβάντα με το Κόμμα και τον Κατσουρίδη βρέθηκε ξαφνικά ότι αυτός είναι από πίσω μας. Δεν έμειναν όμως μόνο εδώ, συνέχισαν και αποφάσισαν ότι από πίσω μας είναι ο υπόκοσμος, αλλιώς που βρίσκουμε λεφτά για λεωφορεία και τώρα για ομάδα.

Οπόταν ας τα συνοψίσουμε: είμαστε αναρχικοί, του Λιλλήκα, λίγο ελαμίτες, λίγο του Κατσουρίδη και με σχέσεις με τον υπόκοσμο. Τι εννοείτε δεν ταιριάζουν;;; Δεν έχει σημασία, αφού είπαμε εδώ έχουμε να κάνουμε με βλ…., με ανθρώπους που την μια χρονιά τους λένε είμαστε αναρχικοί και την επομένη του Λιλλήκα και όχι μόνο το πιστεύουν αλλά το βρίσκουν και φυσιολογικό. Με ανθρώπους που τους λένε ότι είμαστε μπλεγμένοι σε ολόκληρη πολιτική συνομωσία και την επομένη τους λένε ότι είμαστε του υπόκοσμου και δεν διερωτούνται πως στο …… τα συνδυάζουμε όλα μαζί. Με τέτοιους βλ…. έχουμε να κάνουμε, που όσα τους λένε οι λασπολόγοι τα πιάνουν και τα λένε και παρακάτω, μήπως και δεν αποδείξουν ότι τα ξέρουν όλα.

Βέβαια οι ξερόλες δεν ξέρουν μόνο ποιος είναι από πίσω μας, ξέρουν και σίγουρες κουβέντες, ότι η Ομόνοια 1948 έγινε για προσωπικά συμφέροντα. Επειδή, τι πιο λογικό την ώρα που έρχονται τα εκατομμύρια εσύ να φεύγεις για να κάμεις ομάδα στο αγροτικό, είναι ξεκάθαρα για τα λεφτά που το έκανες. Τι πιο φυσιολογικό την ώρα που 2 εκατομμυριούχοι θέλουν την Ομόνοια, εσύ αντί να πουλήσεις τις ψήφους σου στην Γ.Σ. σε έναν από τους δύο και να γίνεις υπάλληλος, να επιλέγεις να μην υποστηρίξεις κανένα, αλλά να φωνάξεις για σωστές διαδικασίες. Έχουν έτοιμη την απάντηση οι λασπολόγοι όμως, τόσα χρόνια τρώγαμε από το Σωματείο γι’ αυτό φύγαμε τώρα που έγινε εταιρεία λένε. Εφόσον είναι γνωστό το πόσο καλά τα πηγαίναμε με τις διοικήσεις που κατάστρεψαν το Σωματείο και γι’ αυτό μας τάιζαν. Αλλά για χάριν συζήτησης, ας βάλω και μια πρόκληση. Αν βγει οποιοσδήποτε από τα Συμβούλια και πει ότι από τον Οκτώβρη του 2010 πήραμε έστω και ένα ευρώ ή φέραμε πίσω έστω και ένα λιγότερο εισιτήριο από όσα χρεωνόμασταν να πουλήσουμε ή αν χάθηκε ένα ευρώ από τα πράγματα της μπουτίκ που εθελοντικά πουλούσαμε, τότε να κλείσουμε την ομάδα και να πάμε να κάνουμε την χορωδία της ΛΤΔ. Και μιας και ξεκινήσαμε τις προκλήσεις προκαλώ τον Κώστα Χρίστου (μελος του Δ.Σ. Μιλτιάδη) να διαψεύσει ότι σε συνάντηση με τον Μιλτιάδη μας έσπρωξαν επιταγή χιλιάδων ευρώ την οποία εννοείται ότι δεν αποδεχτήκαμε και σπρώξαμε πίσω. Φαίνεται έτσι ήταν μαθημένοι με κάποιους από τους προκάτοχους μας πριν τις εκλογές.

Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα κύριοι. Όλα αυτά που σαν νυφίτσες λέτε στους καφενέδες πείτε τα δημόσια αν είναι αλήθεια και να πάμε να γίνουμε η χορωδία του Παπασταύρου. Η αλήθεια όμως δυστυχώς για εσάς είναι ότι και τα μέτωπα και τα χέρια μας είναι καθαρά και όση λάσπη και να ρίχνετε δεν πιάνει πάνω μας.

Όσο για εσάς που αναπαράγετε όσα λεν οι λασπολόγοι δεν σας αδικώ. Σε ένα τόπο που κανένας δεν κάνει τίποτα χωρίς πλάτες, είναι λογικό να μην μπορείτε να χωνέψετε ότι κάποιοι μόνοι τους πήγαν να κάνουν μια ομάδα και να τα βάλουν με όλους. Είναι λογικό όταν οι περισσότεροι σας ακόμα και για να πάτε τουαλέτα πρέπει να πάρετε άδεια, να μην μπορείτε να πιστέψετε ότι 10-100-1000 άνθρωποι αποφάσισαν να κάνουν ότι τους λέει η καρδιά και το μυαλό τους. Είναι λογικό να μην το δέχεστε, όμως προσπαθήστε να το αποδεχτείτε. Ότι κτίσαμε το κτίσαμε με τα χέρια μας, με τα κότσια μας και χωρίς τις πλάτες κανενός. Μόνοι μας και όλοι σας και κοπιάστε να μετρηθούμε.

Πάλι έγραψα πολλά και μάλλον γίνομαι κουραστικός, γι’ αυτό να το κλείσω. Απόψε η ώρα 19:00 στο Δημοτικό θέατρο των Λατσιών θα πραγματοποιήσουμε την 2η μας Συνέλευση για ενημέρωση των μελών. Εκτός από τα άλλα θέματα, θα γίνει και παρουσίαση για το από που ήρθε και που ξοδεύτηκε και το τελευταίο σελίνι και αυτό θα γίνεται κάθε λίγους μήνες. Η διαφάνεια θα γίνει η σημαία μας, σε ένα κόσμο που κυριαρχεί η βρωμιά. Για όσους έχουν απορίες για την προέλευση των χρημάτων της Ομόνοιας του ΛΑΟΥ ας κοπιάσουν απόψε, οι πόρτες είναι ανοικτές. Να γραφτούν μέλη σε λίγα λεπτά και να ενημερωθούν άμεσα, μετά να πάνε και να φτύσουν στα μούτρα όσους τους έλεγαν ψέματα για εμάς τόσο καιρό.

Υ.Γ. – Η φώτο είναι από την ανακοίνωση του ΑΚΕΛ που έτρεξαν να βγάλουν οι της κλίκας λίγο πριν την πορεία της ΘΥΡΑ 9 έξω από τα γραφεία τους το 2015. Απλά για να μην νομίζουν ότι δεν ξέρουμε από που ξεκινά η λάσπη. Να τους επαναλάβω ξανά ότι δεν ξεχνούμε ποιοί κατέστρεψαν το Σωματείο και ποιοί το ξεπούλησαν. Δεν ξεχνούμε ποιοί διαφήμιζαν στην Χαραυγή την πλήρη ιδιωτικοποίηση της Ομόνοια σε ένα ξένο, δεν ξεχνάμε ποιοί γέμισαν τις Λαϊκές οργανώσεις με φυλλάδια του συνδυασμού του ξεπουλήματος. Δεν ξεχνάμε τους κουβαλητούς στην Συνέλευση, δεν ξεχνάμε τον πόλεμο και τα πληρωμένα άρθρα εναντίων μας όταν πήραμε την απόφαση για την Ομόνοια 1948. Δεν ξεχνάμε ότι για την Ομόνοια έπρεπε να είναι φυλακή αλλά προτίμησαν να την ξεπουλήσουν πριν χάσουν τον έλεγχο. Αλλά αυτό που με χαροποιεί είναι ότι όλα αυτά που έκανε η κλίκα δεν τα ξεχνούν και όσοι Ακελικοί είχαν το θάρρος να σταθούν στα τσιμέντα δίπλα στην Ομόνοια του ΛΑΟΥ μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ