aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΒόμβα στον ΣΔΚ: Βίντεο στα χέρια της Αστυνομίας με τους δύο δράστες

Βόμβα στον ΣΔΚ: Βίντεο στα χέρια της Αστυνομίας με τους δύο δράστες

Ερωτηματικά αφήνει η χθεσινή βομβιστική επίθεση κατά των γραφείων του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου στην Κάτω Λακατάμεια, με την Αστυνομία να αναζητεί δύο πρόσωπα που επέβαιναν μοτοσικλέτας.

Η έκρηξη σημειώθηκε στις 2 τα ξημερώματα και στη συνέχεια ξέσπασε πυρκαγιά στο υποστατικό που στεγάζει τον σύνδεσμο διαιτητών. Από την έκρηξη, τα γραφεία υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές στο εξωτερικό και μπροστινό μέρος τους.

Χθες με το πρώτο φως της ημέρας, η Αστυνομία άρχισε έρευνες και παρέλαβε βίντεο από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, που βρίσκονται εγκατεστημένα τόσο στο κτίριο του συνδέσμου όσο και σε άλλα υποστατικά της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συγκεκριμένο βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές κατέγραψε καρέ-καρέ τις κινήσεις των δραστών της βομβιστικής επίθεσης. Πρόκειται για δύο κουκουλοφόρους που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού.

Όπως φαίνεται, σε κάποια στιγμή, ο συνεπιβάτης κατεβαίνει από τη μοτοσικλέτα και τοποθετεί τη βόμβα, επιστρέφει στη μηχανή και απομακρύνονται με ιλιγγιώδη ταχύτητα από την περιοχή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ