aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΒΙΝΤΕΟ: Συγκλονιστικό ατύχημα στις Πλάτρες, όχημα χτύπησε πατέρα και παιδάκι

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκλονιστικό ατύχημα στις Πλάτρες, όχημα χτύπησε πατέρα και παιδάκι

Συγκλονιστικό ατύχημα κατά τη διάρκεια του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Αναβάσεων στις Πλάτρες, όταν αγωνιστικό όχημα παρέκκλινε της πορείας του σε μια στροφή του δρόμου και τραυμάτισε ένα παιδάκι 13 μηνών και τον πατέρα του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδάκι μεταφέρθηκε μαζί με τον πατέρα του στο Νοσοκομείο Λεμεσού όπου υποβλήθηκαν σε εξετάσεις. Το παιδάκι διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα αλλά δεν διατρέχει οποιοδήποτε κίνδυνο, όμως κρίθηκε ορθό όπως μεταφερθεί στο Μακάρειο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

Ο πατέρας του παιδιού υπέστη κάταγμα σπονδύλου και εξάρθρωση ώμου και κρατήθηκε για νοσηλεία. Όσον αφορά τον οδηγό του αγωνιστικού οχήματος, δεν έχει τραυματιστεί. Μετά από το ατύχημα, η Αστυνομία ζήτησε όπως τερματιστεί ο αγώνας.

Ακολουθούν βίντεο και φωτογραφίες από τον λογαριασμό cyprussupercars στο Instagram και βίντεο από τον λογαριασμό Kanali 6 στο Facebook. 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ