aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣUEFA Ranking: Τότεναμ, Αταλάντα και Μπάγερν έπαιξαν (και) για την Κύπρο!

UEFA Ranking: Τότεναμ, Αταλάντα και Μπάγερν έπαιξαν (και) για την Κύπρο!

Αναλλοίωτο παρέμεινε το σκηνικό στην κατάταξη της UEFA, μετά και τα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας για την 5η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. που ενδιέφεραν την Κύπρο. Η Τότεναμ αν και βρέθηκε να χάνει από τον Ολυμπιακό με 2-0, ανάτρεψε τα εις βάρος της δεδομένα και πήρε μια τεράστια νίκη με 4-2.

Έτσι, η ήττα των «ερυθρόλευκων» στην Αγγλία κράτησε την Ελλάδα για μια ακόμα αγωνιστική εβδομάδα στους 25.300 βαθμούς και στην 17η θέση του UEFA Ranking, με την Κύπρο που βρίσκεται στην 15η θέση να έχει 25.750 βαθμούς και την ευκαιρία να ανοίξει και άλλο τη ψαλίδα με ενδεχόμενη εκτός έδρας επιτυχία του ΑΠΟΕΛ κόντρα στη Ντούντελανζ, την Πέμπτη.

Η Δανία που βρίσκεται στους 26.750 και στην 14η θέση δεν είχε κάποιο αγώνα ομάδας της το βράδυ της Τρίτης, με την Κοπεγχάγη να αγωνίζεται την Πέμπτη εκτός έδρας με τη Λουγκάνο και να θέλει τη νίκη που ίσως της δώσει την πρόκριση. Ούτε και η Σκοτία που βρίσκεται μια θέση κάτω από εμάς και στους 25.625 βαθμούς δεν είχε ομάδες δικές της να αγωνίζεται την Τρίτη, καθώς Σέλτικ και Ρέιντζερς παίζουν την Πέμπτη (28/11). Οι μεν πρώτοι υποδέχονται τη Ρεν, αλλά ούτως ή άλλως έχουν προκριθεί, oι δε πρωτεστάντες θα αγωνιστούν εκτός έδρας με τη Φέγενορντ και τους αρκεί η ισοπαλία.

Η Κροατία (24.875) και η Σερβία (24.750) που ακολουθούν δεν είχαν βαθμολογικό κέρδος από τους σημερινούς τους αγώνες, καθώς η Αταλάντα επικράτησε εντός έδρας της Δυναμό Ζάγκρεμπ (2-0), ενώ η Μπάγερν συνέτριψε εκτός έδρας τον Ερυθρό Αστέρα (6-0). Οι Σέρβοι έχουν και την Παρτιζάν που αγωνίζεται εκτός έδρας με την Αλκμάαρ την Πέμπτη (28/11).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ