aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣU15: Συνεχίζει χωρίς απώλειες η Ομόνοια Αραδίππου

U15: Συνεχίζει χωρίς απώλειες η Ομόνοια Αραδίππου

Η Ομόνοια Αραδίππου προχώρησε νικηφόρα και συνεχίζει να οδηγεί αλάνθαστη την κούρσα στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Παίδων U15.

Στο πλαίσιο της δωδέκατης αγωνιστικής νίκησε στην έδρα της με 7-2 τη Δόξα Κατωκοπιάς και έφτασε στους 33 βαθμούς σε έντεκα αγώνες.

Τέσσερα τέρματα σημείωσε ο Λούκας Αντωνίου (4′, 15′, 24′, 70′) και τρία τέρματα ο Κυριάκος Σταύρου (11′, 27′, 62′). Για τη Δόξα σκόραραν οι Ξιούρος (51′) και Ιωάννου (65′).

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής το Φρέναρος νίκησε με 2-0 τον Χαλκάνορα από τέρματα που πέτυχαν οι Γιώργος Μιλτιάδους (24′) και Σωτήρης Δημητρίου (70′).

Το Φρέναρος βρίσκεται στους 31 βαθμούς και είναι επίσης αήττητο, ενώ ο Χαλκάνορας που γνώρισε τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα έμεινε στους 26 βαθμούς σε δώδεκα αγώνες.

Τον ίδιο απολογισμό έχει και ο Απόλλωνας που νίκησε με 3-1 τον Ερμή Αραδίππου από τέρματα που πέτυχαν οι Ανδρέας Νεοφύτου (22′, 33′) και Ράιαν Νεοφύτου (50′). Για τον Ερμή σκόραρε στο 32ο λεπτό ο Σαμ.

Στα άλλα παιχνίδια η ΠΑΕΕΚ νίκησε με 9-1 την ΑΕΖ και το ΘΟΪ Λακατάμιας εκτός έδρας με 2-1 τον Εθνικό Άχνας. Άτλας Αγλαντζιάς – Αλκή Ορόκλινης έμειναν στο 0-0.

Διακόπηκε στο 38ο λεπτό ο αγώνας του Εθνικού Λατσιών με τον Ορφέα Λευκωσίας όταν οι γηπεδούχοι έμειναν με έξι ποδοσφαιριστές. Στο χρονικό σημείο της διακοπής ο Ορφέας ήταν μπροστά στο σκορ με 8-0.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ