aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣTρούλλοι FC: Η ώρα του μεγάλου τελικού

Tρούλλοι FC: Η ώρα του μεγάλου τελικού

Aναφορά στον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων της ΣΤΟΚ με αντίπαλο το Ροτσίδη Μάμμαρι κάνει η διοίκηση της ομάδας Τρούλλοι FC 2015, στην επίσημή της σελίδα στο Facebook.

Aναλυτικά:

“Διεξάγεται το Σάββατο 29/4/2017 και ώρα 5.00 μ.μ., στο Κοινοτικό Στάδιο Κόρνου, ο Μεγάλος Τελικός του Κυπέλλου Κυπελλούχων της Σ.Τ.Ο.Κ., μεταξύ της ομάδας μας ΤΡΟΥΛΛΟΙ FC 2015 και του ΡΟΤΣΙΔΗ ΜΑΜΜΑΡΙ.

Πρόκειται για τις Κυπελλούχες ομάδες της ΟΠΝ ΣΕΚ Λάρνακας και της ΕΠΟΠΛ Λευκωσίας, δύο πολύ ισχυρές ομάδες στο χώρο του Αγροτικού Ποδοσφαίρου και με αυτά τα δεδομένα και οι δύο ομάδες προεξοφλούν από τώρα, ένα αμφίρροπο και συναρπαστικό αγώνα.

Η ομάδα μας ΤΡΟΥΛΛΟΙ F.C 2015, έχοντας στο μυαλό, τις περσινές της διακρίσεις, αφού από την πρώτη χρονιά της ενοποίησης της (ΔΑΦΝΗ και ΣΟΥΡΟΥΚΛΗΣ) σάρωσε όλους τους Τίτλους του Αγροτικού Ποδοσφαίρου και με την ψυχολογία στα ύψη, αισιοδοξεί πως μετά και την φετινή εξαιρετική πορεία της και την κατάκτηση του Κυπέλλου της Ομοσπονδίας της ΣΕΚ Λάρνακας, πως θα προσθέσει ακόμα ένα τρόπαιο στην τροπαιοθήκη της, το ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΩΝ της ΣΤΟΚ, αφού κατάφερε να βρεθεί στον Τελικό αποκλείοντας κατά σειρά τον ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ με 5-0, και στα ημιτελικά τον ΑΠΟΠ ΠΑΛΑΙΚΥΘΡΟΥ με 1-0.

Ως εκ τούτου ο Πρόεδρος της ομάδας μας Βουλευτής Λάρνακας κ. Γεώργιος Προκοπίου και ο Αντιπρόεδρος κ. Πάμπος Νεοφύτου, απευθύνουν έκκληση στους πιστούς φιλάθλους της Ομάδας μας, όσο ποτέ άλλοτε, να συνοδεύσουν την ομάδα μας στο γήπεδο του Κόρνου, να στηρίξουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας, και να πανηγυρίσουν όλοι μαζί την κατάκτηση ακόμα ενός Τροπαίου, πάντοτε βέβαια μέσα στα πλαίσια της Αθλητοπρέπειας και του Αλληλοσεβασμού!

Δεν υπάρχει προϊστορία των δύο ομάδων σε Τελικό αυτής της διοργάνωση της ΣΤΟΚ, απλά να αναφέρουμε πως όπως έχουν δηλώσει οι Υπεύθυνοι των δύο ομάδων, θα προσπαθήσουν πάντοτε βέβαια μέσα στα πλαίσια της αθλητοπρέπειας να επιδείξουν τον καλύτερο τους εαυτό για να βγει κερδισμένο το Αγροτικό Ποδόσφαιρο.

Να αναφέρουμε πως τον Μεγάλο Τελικό του ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΩΝ της ΣΤΟΚ αναμένεται να παρακολουθήσουν αρκετοί φίλαθλοι και ποδοσφαιρικοί παράγοντες του Τόπου μας, καθώς επίσης αρκετά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΣΤΟΚ, οι οποίοι με την λήξη του Μεγάλου Τελικού, θα συγχαρούν τις ομάδες και θα απονέμουν τα βαρύτιμα έπαθλα”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ