aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤρούλλοι FC 2015: «Ο κόσμος μας να στηρίξει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας!»

Τρούλλοι FC 2015: «Ο κόσμος μας να στηρίξει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας!»

Οι Τρούλλοι FC αντιμετωπίζουν την Κυριακή (23/10) την ομάδα της ΑΕΚ Κελλιών και μέσω Facebook καλούν τους φίλους της ομάδας να δώσει το παρόν του στον αγώνα:

«Ένα δυνατό ντέρμπυ επιφυλάσσει η 2η αγωνιστική του ΛΕΟΝΤΙΑΔΕΙΟΥ Πρωταθλήματος για την ομάδα μας «ΤΡΟΥΛΛΟΙ F.C. 2015», αφού την ΚΥΡΙΑΚΗ 23 Οκτωβρίου 2016, στις 3.30 το απόγευμα, καλείται να αντιμετωπίσει στο Κοινοτικό Γήπεδο Κελλιών την σκληροτράχηλη ΑΕΚ ΚΕΛΛΙΩΝ.

Ένα δύσκολο παιχνίδι/ντέρμπυ από δύο πολύ καλές ομάδες του Πρωταθλήματος, οι οποίες θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους τα 2 εισιτήρια για το πρωτάθλημα ένταξης στην ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, και γι αυτό αναμένεται ένα συναρπαστικό παιχνίδι για τους φίλους του Αγροτικού Ποδοσφαίρου.

Παρά τις δυσκολίες του αγώνα, η ομάδα μας δηλώνει πανέτοιμη και πάει στα Κελλιά με μοναδικό στόχο το τρίποντο και να βλέπει την συνέχεια με περισσότερη αισιοδοξία.

Καλούμε λοιπόν τον κόσμο της ομάδας μας να δώσει το παρόν του, την ερχόμενη Κυριακή στα Κελλιά και να στηρίξει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας!

Υπενθυμίζουμε την σαρωτική νίκη της ομάδας μας στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος επί της ΑΕΚ ΚΑΛΑΒΑΣΟΥ με το επιβλητικό σκόρ 7-0, μια επικράτηση που συνοδεύτηκε από μια σπουδαία και θετική εμφάνιση της ομάδας μας.

Από 2 τέρματα πέτυχαν οι Παναγιώτης Αγγελή και Παναγιώτης Παναγιώτου και από 1 τέρμα οι Παναγιώτης Παναγή, Λευτέρης Κοντονικόλας και Άκης Αβραάμ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ