aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤρεις ομάδες στα Κατεχόμενα μέσα σε ένα μήνα για πρώην παίκτη του Άρη

Τρεις ομάδες στα Κατεχόμενα μέσα σε ένα μήνα για πρώην παίκτη του Άρη

Ο Μάθιου Μπόνιφεϊς, ο οποίος αγωνίστηκε στον Άρη Λεμεσού την περίοδο 2015-16 (30 συμμετοχές / οκτώ γκολ), στα 25 (!!!) του συνεχίζει την καριέρα του στην κατεχόμενη Κύπρο. Μάλιστα, από τις 25 Αυγούστου 2019, μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου, ο Νιγηριανός άλλαξε τρεις ομάδες.

Αρχικά συμφώνησε με την Τσιχανγκίρ, ομάδα από Επιχό (κοινότητα της κατεχόμενης Λευκωσίας / βρίσκεται βορειοδυτικά της πόλης). Ακολούθως, μετεγγράφη σε ομάδα λίγα χιλιόμετρα παραδίπλα στην Γκιονιέλι, στο κατεχόμενο Κιονέλι που γειτονεύει με τον Γερόλακκο επίσης στη Λευκωσία και πλέον φοράει τη φανέλα της Τσετίνκαγια. Τουρκοκυπριακή ομάδα η οποία επίσης εδρεύει στο κατεχόμενο μέρος της Λευκωσίας, ιδρύθηκε το 1930 και ήταν ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ).

Μέχρι το 1955 συμμετείχε στις διοργανώσεις της ΚΟΠ έχοντας κατακτήσει ένα πρωτάθλημα, δύο κύπελλα και τρεις ασπίδες Πάκκου. Το 1955, μαζί με όλες τις τουρκοκυπριακές ομάδες αποχώρησε από τη δύναμη της ΚΟΠ και εντάχθηκαν στην Τουρκοκυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, στις διοργανώσεις της οποίας συμμετέχει από τότε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ