aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤουρνουά 3on3 εις μνήμην Μάριου Πολυδώρου

Τουρνουά 3on3 εις μνήμην Μάριου Πολυδώρου

Τουρνουά μπάσκετ στη μνήμη του Μάριου Πολυδώρου ετοιμάζουν οι συγγενείς και οι φίλοι του. Το 3on3 θα διεξαχθεί στο πάρκο Κεφαλληνίας στην Ανθούπολη και θα αρχίσει την Δευτέρα (01/07 ) και θα τελειώσει το Σάββατο (20/07).

Αξίζει να αναφερθεί ότι το τουρνουά αναμένεται να γίνει θεσμός, καθώς όπως μας ενημέρωσαν οι διοργανωτές θα γίνεται κάθε χρόνο με σκοπό να θυμόμαστε την μνήμη του Μάριου Πολυδώρου.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Μετά από πρωτοβουλία της οικογένειας και φίλων του αγαπημένου μας Μάριου Πολυδώρου διοργανώνεται το 1ο τουρνουά καλαθόσφαιρας εις μνήμην του. Το τουρνουά θα διεξαχθεί από 1/7 μέχρι 20/7 στο Πάρκο Κεφαλληνίας. Οι συμμετέχουσες ομάδες θα σχηματίσουν ομίλους των 4 και οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου περνούν στη φάση των νοκ άουτ. Η κάθε ομάδα θα επιλέγει τις μέρες που θέλει να κάνει τα παιχνίδια της. Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 20/7. Στους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά.

Λίγες λεπτομέρειες για τον τρόπο διεξαγωγής του τουρνουά: Οι ομάδες θα τοποθετηθούν σε ομίλους των 4. Τις πρώτες ημέρες θα διεξαχθούν τα παιχνίδια των ομίλων. Οι ομάδες θα καθορίζουν το πρόγραμμα κατόπιν συνεννόησης με τις ομάδες που βρίσκονται στον ίδιο όμιλο. Υπάρχουν 2 διαθέσιμα γήπεδα και 2 διαθέσιμες ώρες κάθε μέρα για κάθε αγώνα. Σύνολο 4 αγώνες κάθε μέρα. Τα πρώτα παιχνίδια θα ξεκινούν στις 6:30 και στη συνέχεια ξεκινούν τα αμέσως επόμενα. Την Παρασκευή 19/7 θα διεξαχθούν οι προημιτελικοί και στις 20/7 οι ημιτελικοί και ο τελικός. Νικήτρια σε κάθε αγώνα η ομάδα που φτάνει στους 31 πόντους. Κάθε καλάθι μετρά 1 πόντο και ανάλογα 2 πόντους αν είναι εκτός 6.25».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ