aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤοποθετήθηκε η ΕΑΚ για τα τελευταία γεγονότα

Τοποθετήθηκε η ΕΑΚ για τα τελευταία γεγονότα

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΑΚ, μέσω της οποίας κάνει λόγω πως έχει πλήρη επίγνωση της κατάστασης και τον όσων συμβαίνουν, καθώς και πως θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προς επίλυση των όλων προβλημάτων. Στο χθεσινό (20/02) ευρωπαϊκό παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με τη Βασιλεία για τους «32» του Europa League μετά από απόφαση της διοίκησης των «γαλαζοκιτρίνων» δεν επιτράπηκε η είσοδος σε δημοσιογράφο.

«✒ Σχετικά με τα τελευταία γεγονότα παρακώλυσης της εκτέλεσης του συνταγματικά κατοχυρωμένου δημοσιογραφικού λειτουργήματος, η ΕΑΚ επιθυμεί να διευκρινίσει ότι έχει πλήρη επίγνωση της κατάστασης και προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προς επίλυση των προβλημάτων. Η ΕΑΚ παραμένει πιστή στην πάγια πολιτική της για επίλυση των διαφορών μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με μοναδικό γνώμονα την προστασία και την ασφάλεια των μελών της και την απρόσκοπτη εκτέλεση του δημοσιογραφικού λειτουργήματος», τονίζεται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ