aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤοκογλύφοι «γδέρνουν» σωματεία, αποκάλυψη Κίκη Φιλίππου στη Βουλή

Τοκογλύφοι «γδέρνουν» σωματεία, αποκάλυψη Κίκη Φιλίππου στη Βουλή

Θύματα τοκογλυφίας πέφτουν προσφυγικά σωματεία όπως απεκάλυψε εκ μέρους τους ο πρόεδρος του Εθνικού Άχνας Κίκης Φιλίππου. Ενημερώνοντας την Κοινοβουλευτική Επιτροπή Προσφύγων αναφέρθηκε σε περιστατικό που σωματείο προκειμένου να ανταποκριθεί στα κριτήρια αποτάθηκε σε ιδιώτη ζητώντας δάνειο €20.000.

Ο Τοκογλύφος του είπε πως είναι έτοιμος να δανείσει τις €20.000 με την προϋπόθεση ότι σε ένα μήνα το σωματεία θα πληρώσει €30.000. Φτάσαμε σε αυτό το σημείο είπε.

Εξάλλου ο κ. Φιλίππου ανέφερε πως τα προσφυγικά σωματεία δυσκολεύονται να λειτουργήσουν τις ακαδημίες ποδοσφαίρου. Ήρθε μητέρα παιδιού και μου είπε πως δεν μπορεί να πληρώσει τα €180 που κοστίζει το περιεχόμενο της βαλίτσας (ρουχα, παπούτσια κλπ). Της πρότεινα να μου δώσει μόνο τα €80 αλλά μου είπε ότι δεν έχει τα χρήματα και μου είπε «πάρε τα ρούχα, διότι με μπορούμε να γράψουμε το μωρό».

Πέστε μου ποια είναι η θέση μου ως σωματείο, διερωτήθηκε ο κ. Φιλίππου ο οποίος διεκτραγώδησε την οικονομική κατάσταση των σωματείων. Προειδοποίησε δε πως πολλά σωματεία κινδυνεύουν να κλείσουν. Συνήψαμε δάνεια και μας σέρνουν στα δικαστήρια, είπε ο κ. Φιλίππου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ