aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤο «υποβρύχιο» τη βύθισε στην τελευταία φάση

Το «υποβρύχιο» τη βύθισε στην τελευταία φάση

Η Βιγιαρεάλ κατάφερε να πάρει τη νίκη επί της Λίβερπουλ με 1-0 στο 90+2’ με τέρμα του Αντριάν, σε ένα μοιρασμένο σε ευκαιρίες παιχνίδι και έτσι απέκτησε το προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό.

Η ομάδα του Μαρθελίνο Γκαρθία, με μια εξαιρετική κόντρα, στο φινάλε του ματς, λύγισε το σύνολο του Κλοπ. Το «κίτρινο υποβρύχιο» ήταν καλό κατά διαστήματα, πάλεψε από την αρχή μέχρι το τέλος και κατάφερε να «βυθίσει» την Λίβερπουλ.

Το βάρος τώρα πέφτει στους κόκκινους του Λίβερπουλ οι οποίοι καλούνται να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ. Ο επαναληπτικός αγώνας είναι ορισμένος να διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη στο Άνφιλντ, όπου όλα μπορούν να γίνουν.

Βιγιαρεάλ (Μαρθελίνο Γκαρθία): Ασένχο, Γκασπάρ, Χάουμε Κόστα, Βίκτορ Ρουίθ, Μπαϊγί (76′ Μουσάτσιο), Μπρούνο, Ντος Σάντος (72′ Σάμου Καστιγιέχο), Πίνια, Σουάρεθ, Σολδάδο (74′ Αντριάν), Μπακαμπού.

Λίβερπουλ (Γίργκεν Κλοπ): Μινιολέ, Τουρέ, Λόβρεν, Κλάιν, Μορένο, Μίλνερ, Λούκας, Λαλάνα, Αλεν, Κουτίνιο (46′ Αϊμπ), Φιρμίνο (90′ Μπεντέκε).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ