aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤο UEFA Foundation for Children στηρίζει, μέσω της ΚΟΠ τα «Μοναδικά Χαμόγελα»

Το UEFA Foundation for Children στηρίζει, μέσω της ΚΟΠ τα «Μοναδικά Χαμόγελα»

Μέσω υποψηφιότητας που κατατέθηκε από την ΚΟΠ, το Ίδρυμα «Μοναδικά Χαμόγελα», το οποίο στηρίζει και ενισχύει παιδιά με σπάνια γενετικά νοσήματα, θα στηριχτεί φέτος οικονομικά από το «UEFA Foundation For Children».

Συγκεκριμένα, αναδείχτηκε εκ των νικητών στον σχετικό διαγωνισμό που προκηρύχτηκε από το «UEFA Foundation For Children» για το 2017. Στον διαγωνισμό, δικαίωμα να υποβάλουν υποψηφιότητα προτείνοντας κάποιο ίδρυμα, είχαν οι 55 ομοσπονδίες μέλη της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Το «UEFA Foundation For Children» είναι φιλανθρωπικός οργανισμός που δημιουργήθηκε από την UEFA στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς προς τα παιδιά που έχουν ανάγκη οικονομικής και ψυχολογικής στήριξης. Το ύψος της στήριξης προς τα «Μοναδικά Χαμόγελα» θα ανέρθει στις 50.000 ευρώ.

Η υποψηφιότητα ετοιμάστηκε και κατατέθηκε στην UEFA από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και η επιλογή των «Μοναδικών Χαμόγελων» αποτελεί τεράστια αναγνώριση του έργου που επιτελεί το Ίδρυμα και σημαντική επιτυχία για την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου που υπέβαλε την υποψηφιότητα.

Σε σημερινή σεμνή τελετή που έγινε στα γραφεία της ΚΟΠ, ο γενικός διευθυντής της ΚΟΠ, Ανθούλης Μυλωνάς, συνεχάρη την πρόεδρο του Ιδρύματος, Κάτια Κυριάκου, για την επιλογή της υποψηφιότητάς της από την UEFA, τονίζοντας την αμέριστη στήριξη της ΚΟΠ προς το έργο που επιτελούν.

Παράλληλα, της παρέδωσε το σχετικό δίπλωμα της UEFA με το οποίο επιβεβαιώνεται η επιλογή του Ιδρύματος «Μοναδικά Χαμόγελα» από το «UEFA Foundation For Children» ως εκ των νικητών για το 2017. Από την πλευρά της, η Κυριάκου ευχαρίστησε την ΚΟΠ για τις προσπάθειες στήριξης του ιδρύματος «Μοναδικά Χαμόγελα» και διαβεβαίωσε πως τα χρήματα του «UEFA Foundation For Children» θα αξιοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο από το Ίδρυμα, προς όφελος των παιδιών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ