aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Το τελευταίο «αντίο»

Στην τελευταία του κατοικία οδηγείται σήμερα ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης, ο οποίος απεβίωσε τη Δευτέρα το απόγευμα σε ηλικία 62 ετών μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Οικογένεια, συγγενείς, φίλοι και γνωστοί θα πουν το τελευταίο αντίο στον αποβιώσαντα πρόεδρο της ΚΟΠ, ο οποίος έφυγε νωρίς βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του αλλά και το κυπριακό ποδόσφαιρο.

Διαβάστε επίσης: «Έλμα μου, αγάπη μου, πού είσαι;» (pics)

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε απέραντη θλίψη όχι μόνο εντός συνόρων αλλά και στον διεθνή χώρο του ποδοσφαίρου, αφού ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης είχε ενεργό ρόλο ως μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΦΙΦΑ αλλά και στέλεχος της ΟΥΕΦΑ εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Πέρα από την οικογένεια της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ, τη θλίψη τους για τον θάνατο του Κωστάκη Κουτσοκούμνη εξέφρασαν με συλλυπητήρια μηνύματα στην Ομοσπονδία δεκάδες ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες από το εξωτερικό, αλλά και φίλοι και εκτιμητές του έργου του προέδρου της ΚΟΠ.

Διαβάστε επίσης: Φανιέρος: «Χάνουμε έναν ηγέτη που μετά θα τον ψάχνουμε»

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου θα εκπροσωπηθεί στην κηδεία του Κωστάκη Κουτσοκούμνη στο υψηλότερο επίπεδο με τον πρόεδρό της Αλεξάντερ Σέφεριν, τον γενικό της γραμματέα Θεόδωρο Θεοδωρίδη, τον διευθυντή Εθνικών Ομοσπονδιών Ζόραν Λάκοβιτς και τον διευθυντή Διακυβέρνησης Εθνικών Ομοσπονδιών Άντζελο Ρηγόπουλος. Παρών θα είναι και ο πρόεδρος της ΦΙΦΑ, Τζιάνι Ινφαντίνο.

Διαβάστε επίσης: Στην Κύπρο ο Πρόεδρος της UEFA για την κηδεία Κουτσοκούμνη

Υπενθυμίζεται ότι η κηδεία του Κωστάκη Κουτσοκούμνη θα τελεστεί σήμερα και ώρα 14:30 από τον ιερό ναό Αποστόλου Ανδρέα στο Πλατύ Αγλαντζιάς και η ταφή θα γίνει στο νέο Κοιμητήριο Αγλαντζιάς. Η οικογένεια λόγω του βαρύτατου πένθους δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια και παράκλησή της είναι, αντί στεφάνων, να γίνονται εισφορές στο φιλανθρωπικό σωματείο Αλκυονίδες και στον ΠAΣYKAΦ. Η ΚΟΠ έχει αναλάβει όλα τα έξοδα της κηδείας και υπενθυμίζεται ότι σήμερα τα γραφεία της Ομοσπονδίας θα παραμείνουν κλειστά.

Εν τω μεταξύ, από χθες πολύς κόσμος προσέρχεται στα γραφεία της ΚΟΠ για να υπογράψει το βιβλίο συλλυπητηρίων που έχει ανοιχτεί στη μνήμη του προέδρου της Ομοσπονδίας Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Άνθρωποι από όλο το φάσμα του ποδοσφαίρου αλλά και απλοί εκτιμητές του έργου του κ. Κουτσοκούμνη έχουν ήδη γράψει τα δικά τους λόγια αποχαιρετισμού στον άνθρωπο που έχει βάλει τη σφραγίδα του στο κυπριακό ποδόσφαιρο και στην κυπριακή κοινωνία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ