aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤο σπαρακτικό μήνυμα της κόρης του άτυχου οπαδού της Ρίβερ Πλέιτ: «Θα μου λείπεις κάθε...

Το σπαρακτικό μήνυμα της κόρης του άτυχου οπαδού της Ρίβερ Πλέιτ: «Θα μου λείπεις κάθε μέρα μπαμπά»

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα άτυχος οπαδός της Ρίβερ Πλέιτ, ο οποίος έπαθε καρδιακή ανακοπή κατά τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στην Ντεφένσα Ι Χουστίσια με αποτέλεσμα να πέσει από το δεύτερο διάζωμα στην κάτω εξέδρα και να χάσει τη ζωή του.

Στο άκουσμα της τραγικής είδησης, η κόρη του, Μία Σεράνο, κατάρρευσε μπροστά στην παρέα του 53χρονου πατέρα της, η οποία προσπαθούσε μάταια να την παρηγορήσει.

Λίγες ώρες μετά το συμβάν που συγκλόνισε ολόκληρη την Αργεντινή, η κόρη του έστειλε ένα σπαρακτικό μήνυμα μέσω των social media, αποχαιρετώντας τον άτυχο οπαδό της Ρίβερ.

«Σε ευχαριστώ που είσαι ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου, θα μου λείπεις κάθε μέρα της ζωής μου μπαμπά. Η πριγκίπισσά σου θα σε θυμάται όλη την ώρα και ξέρω ότι θα με φροντίσεις καλά όπως έκανες εδώ στη ζωή.

Μου έμαθες να αγαπώ αυτά τα χρώματα και υπόσχομαι να θυμίζω κάθε φορά που πηγαίνω στο γήπεδο τη θέση μας στον κόσμο» ανέφερε χαρακτηριστικά. Από την πλευρά της η Ρίβερ Πλέιτ ανακοίνωσε λίγο αργότερα πως οι σημαίες θα παραμείνουν μεσίστιες στο «Μονουμεντάλ» στη μνήμη του άτυχου οπαδού.

Capture

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ